Juholle löytyi työkokeilupaikka it-alan yrityksestä – Vamos urapalvelut

Juhon,22, kaventui armeijan jälkeen neljän seinän sisään. Hän istui tietokoneella yöt ja nukkui iltapäivään. Elämä sai uuden suunnan, kun Juho pääsi Vamokseen. Vähitellen kasvoivat myös haaveet työstä. 

 

Vamoksen urapalvelut tarjoavat uravalmennusta nuorille. ”Valmennuksen tarkoituksena on löytää nuorelle työ tätä itseään kiinnostavalta alalta ja tarjota tukea omien ammatillisten unelmien saavuttamisessa”, kertoo palvelualuejohtaja Sari Nyberg.

Vuosien varrella jo sadat nuoret ovat saaneet tukea omien toiveidensa ja tavoitteidensa toteuttamiseen. Valmennuksemme on nuorille vapaaehtoista ja ainoa kriteeri sen aloittamiseksi on motivaatio ja into siirtyä työelämään. Esimerkiksi Juholle löytyi työkokeilupaikka it-alan yrityksestä.

”Työkokeilu vahvisti asian ja aloitin tietoliikennetekniikan opinnot”, Juho kertoo.

 

 

 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit