Tukeudu Kallioon -konsertti 25.1. klo 19.00

12.1.2018

Tukeudu Kallioon varainhankintakonsertti juliste.

Kallio-liike ja Helsingin Diakonissalaitos järjestävät sarjassaan neljännen Tukeudu Kallioon -varainkeruukonsertin Alppikatu 2:ssa Diakonissalaitoksen tunnelmallisessa pienessä kirkossa. Käsiohjelmien myynnistä saadut tuotot käytetään lyhentämättöminä Diakonissalaitoksessa tehtävään lapsi- ja perhetyöhön ja harrastustoimintaan.

 

Torstaina 25. tammikuuta järjestettävässä konsertissa esiintyvät suomalais-ranskalainen popfolkduo Eva + Manu sekä laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen, jotka omalla arvokkaalla panoksellaan haluavat tukea tärkeää työtä lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyväksi.

Käsiohjelmia (20 €) voi ostaa suoraan Kallio-liikkeeltä: laita viestiä Fb-inboxiin tai osoitteeseen kallioliike@gmail.com, niin sovitaan tarkemmin. Sisäänpääsyyn oikeuttavia käsiohjelmia myyvät Kallio-liikkeen aktiivit, ja löydämme varmasti sopivat tavat hoitaa käsiohjelman ostaminen vaivattomasti.

Kirkkoon mahtuu maksimissaan n. 90-100 ihmistä. Tähänastiset varainkeruukonsertit ovat houkutelleet salin täyteen, ja käsiohjelmat on myyty loppuun ennakkoon. Kannattaa siis varata paikkansa ajoissa!

Käynti kirkkoon tapahtuu Alppikadun ja Ensi linjan päästä. Kirkossa saattaa olla viileää, joten suosittelemme pukeutumaan lämpimästi.

Arvioitu aikataulu:

klo 18.30 ovet aukeavat
klo 19.00 Samae Koskinen
tauko (n. 20min)
klo 20.15 Eva + Manu
klo 21.00 tilaisuus päättyy

***

Kallio-liike on Kalliossa ja sen liepeillä asuvien, työskentelevien ja oleilevien puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhteisö. Kalliossa asuu, työskentelee ja viihtyy valtava määrä ihmisiä, meitä, jotka itse asiassa pidämme baareista, terasseista ja kaupunkifestivaaleista – eikä meitä häiritse leipäjonot, vastaanottokeskukset, graffitit tai kodittomien asuntolat niiden lomassa. Oletko sinä yksi meistä? Tule mukaan toimintaan! Ota yhteyttä Facebookissa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kallioliike@gmail.com. Tai tule rohkeasti juttelemaan!

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö. Se muodostaa tytäryhtiöineen yhteiskunnallisen konsernin, joka tuottaa monipuolisia sosiaali-, terveys-, ja koulutusalan palveluja. Helsingin Diakonissalaitos on vaikeiden yhteiskunnallisten ongelmien asiantuntija ja alan suunnannäyttäjä, jolla on vahva sosiaalinen omatunto. Lähes 150 vuoden ajan HDL on ollut luomassa uusia ratkaisuja niillä yhteiskunnan alueilla, joilla ihmisarvo on uhattuna.

***

Rahankeräyslupa RA/2017/373, myönnetty 30.3.2017, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2017- 31.5.2019

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit