D-asema Kallio

 

D-asema Kurvi tarjoaa mielekästä tekemistä.

D-asema Kallio on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. D-asema Kalliossa voit lukea päivän lehdet, käyttää tietokonetta, saada asiointiapua tai nauttia kupposen kuumaa. Voit halutessasi osallistua monenlaiseen tekemiseen, saada ja antaa vertaistukea, valmentautua kansalaistoimijaksi tai järjestää kursseja, retkiä tai ryhmiä. Naapuruston asukkaat ja ohikulkijat ovat aina tervetulleita.

Asema mahdollistaa ihmisen osallisuuden yhteisöllisyyteen ja luovuuteen riippumatta hänen elämäntilanteestaan. Kävijät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja sen toteuttamiseen.

Tapahtumia ja toimintaa

D-asema Kallio tarjoaa erilaisia maksuttomia kulttuuri-, liikunta- ja taidetapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Tapahtumat ja toiminnat sisältävät musiikkia rockista ja popista jazzin kautta klassiseen. Kävijöiden toiveiden mukaan meillä pääsee osallistumaan liikuntaan, erilaisiin työpajoihin, tekemään kuvataidetta tai vaikka lehtijuttuja. Toisinaan meille jalkautuu teatteriesityksiä ja joskus teatteria tehdään täällä porukalla. Yhteisiä kokkailujakin järjestetään viikoittain.

Toiminta koronan aikana

Poikkeusaikana D-asema Kallion työntekijöille voi soittaa mistä vain asiasta. Asioimaan pääsee ma-ke klo 10-14 välisenä aikana. Juttelemme, etsimme ratkaisuja ja jaamme ajankohtaista tietoa. Järjestämme keskiviikkoisin kävelyretkiä pienissä ryhmissä, turvavälit muistaen ja säävarauksella. Lähdemme klo 10.30 liikkeelle Kallion D-asemalta ja kävelemme rauhallista tahtia pysähtyen välillä kahvittelemaan. Järjestämme myös puhelinryhmiä, joissa voi jakaa ajatuksia ja kuulumisia toisten ihmisten kanssa kotoa käsin. Puhelinryhmiin pääsee mukaan ilmoittamalla Virvelle (050 5328272).

Osoite: Castréninkatu 8.

 

 

Muut D-asemat

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit