D-asema Kallio

 

D-asema Kurvi tarjoaa mielekästä tekemistä.

D-asema Kallio on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. D-asema Kalliossa voit lukea päivän lehdet, käyttää tietokonetta, saada asiointiapua tai nauttia kupposen kuumaa. Voit halutessasi osallistua monenlaiseen tekemiseen, saada ja antaa vertaistukea, valmentautua kansalaistoimijaksi tai järjestää kursseja, retkiä tai ryhmiä. Naapuruston asukkaat ja ohikulkijat ovat aina tervetulleita.

Asema mahdollistaa ihmisen osallisuuden yhteisöllisyyteen ja luovuuteen riippumatta hänen elämäntilanteestaan. Kävijät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja sen toteuttamiseen.

Tapahtumia ja toimintaa

D-asema Kallio tarjoaa erilaisia maksuttomia kulttuuri-, liikunta- ja taidetapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Tapahtumat ja toiminnat sisältävät musiikkia rockista ja popista jazzin kautta klassiseen. Kävijöiden toiveiden mukaan meillä pääsee osallistumaan liikuntaan, erilaisiin työpajoihin, tekemään kuvataidetta tai vaikka lehtijuttuja. Toisinaan meille jalkautuu teatteriesityksiä ja joskus teatteria tehdään täällä porukalla. Yhteisiä kokkailujakin järjestetään viikoittain.

Vapaaehtoiseksi Kallion D-asemalle?

Kallion D-aseman vapaaehtoisena voi laittaa ruokaa, auttaa arjen askareissa, ohjata jumpan, järjestää taidepajan tai vaikka perustaa oman tietokilpailukerhon. Vapaaehtoisena voi toimia omien innostusten ja voimien mukaan – meiltä löytyy niin pientä kuin suurempaakin yhteistä tekemistä!

Kysy siis rohkeasti lisää D-asemilta, niin mietitään juuri sinulle sopiva tehtävä. Vapaaehtoistehtäviä ilmoitetaan myös Facebookin D-asemien vapaaehtoistehtävät -ryhmässä, jonne ovat tervetulleita kaikki D-asemien vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet.

Toiminta syyskuussa

Maanantaisin Hyvismaanantai 12-14.
– Tehdään yhdessä hyviä asioita ihmisille ja planeetalle.

Tiistaisin Naisten tiistai 10-14.
Yhteistä tekemistä kaikille itsensä naiseksi tunteville.

Keskiviikkoisin tutkimusmatkoja
Tutkimusmatkoja vaihtuviin paikkoihin Kalliossa ja lähialueilla.

Torstaisin Mahdollisuuksien päivä kello 11-15
Bingoa, tietokilpailuja ja muuta mukavaa sekä arkista safkaa.

Torstaisin Teatteriryhmä Kallio 17-19.30 alkaen 17.9.

 

Tarkemmat tiedot Kallion D-aseman Facebook-sivulta.

D-asema Kallion työntekijöille voi soittaa mistä vain asiasta. Juttelemme, etsimme ratkaisuja ja jaamme ajankohtaista tietoa.

Osoite: Castréninkatu 8.

Muut D-asemat

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit