D-asema Kontula

Kontulan metroasemalla sijaitseva D-asema Kontula on kansalaistoiminnan keskus. Toimimme yhteistyössä Itä-Helsingin ja Vantaan asukkaiden, yhteisöjen, ammattilaisverkostojen ja palveluntuottajien kanssa.

Yhteisövalmennus

D-asema Kontulan tiimi valmentaa asukkaita ja verkostoja vahvoiksi yhteistoimijoiksi Kaapeli-yhteisövalmennusmenetelmää käyttäen. Meidän kauttamme voit myös valmentautua yhteisövalmentajaksi. Tämän lisäksi kehitämme yhdessä ihmisten kanssa juuri heille sopivan mahdollisuuden toimia ja osallistua, rakentaa omaa aktiivista kansalaisuutta. D-asemalla toimii myös erilaisia, ihmisten itse järjestämiä ryhmiä.

Ala yhteisöosaajaksi

Kiinnostaako valmentautuminen yhteisöosaajaksi? Tai onko sinulla jokin toimintaidea, jota haluaisit toteuttaa yhdessä muiden kanssa? Tarvitsetko naapurin apua arjessa, tai ehtisitkö itse olla toiselle avuksi?

Ota yhteyttä niin jutellaan! Lue lisää Kaapeli-yhteisövalmennuksestamme täällä.

Muut D-asemat

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit

¨