D-asema Kontula

Kontulan metroasemalla sijaitseva D-asema toimii yhteistyössä Itä-Helsingin ja Vantaan asukkaiden, yhteisöjen, ammattilaisverkostojen ja palveluntuottajien kanssa.  Lempeä mutta valpas Perro-koira on kaikessa menossa mukana.

D-asema Kontula

D-asema Kontula on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus Kontulan metroasemalla Mellunmäen ja Kontumarketin puoleisella sisäänkäynnillä. Toiminta on itähelsinkiläisten näköistä. Tapahtumia, työpajoja, ryhmiä, retkiä ja muuta toimintaa suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä alueen asukkaat, vapaaehtoiset ja ammattilaiset. Tilat ovat alueen asukkaiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!

Toiminta koronan aikana:
D-aseman työntekijöille voi poikkeusaikanakin soittaa tai lähettää viestiä mistä vain asiasta – ja juttuseuran kaipuukin on hyvä syy soittaa! Jaamme kuulumisia,  ajankohtaista tietoa ja etsimme yhdessä ratkaisuja kiperiin tilanteisiin. Järjestämme muun muassa kävelyretkiä ja puistokahveja, etäjoogaa, asiointiapua ja kohtaamisia ruoka-avun parissa. Kohtaamistoiminta on tauolla, mutta tilassa on 1.6. alkaen mahdollista kokoontua pienten ryhmien kesken.  

Yhteisöosaajaksi?

Kiinnostaako valmentautuminen yhteisöosaajaksi? Tai onko sinulla jokin toimintaidea, jota haluaisit toteuttaa yhdessä muiden kanssa? Tarvitsetko naapurin apua arjessa, tai ehtisitkö itse olla toiselle avuksi?

Lue lisää Kaapeli-yhteisövalmennuksestamme täällä.

Muut D-asemat

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit