Kidutettujen Kuntoutuskeskuksen toiminnan esittelyn iltapäivät

3.2.2018

 

 

Kidutettujen kuntoutuskeskus viettää toimintansa 25. juhlavuotta. Sen tiimoilta esittelemme toimintaamme kevään aikana neljänä perjantaina klo 13-14.  Ensimmäinen esittely on 2.3.2018. Tilaisuuksiin mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta. Keskus toimii osoitteessa Munkkisaarenkatu 16, 4 krs.

Ilmoittaudu tästä

Mikä on Kidutettujen kuntoutuskeskus?

Kidutettujen Kuntoutuskeskus on psykiatrinen poliklinikka, joka arvioi, hoitaa ja kuntouttaa kidutuksen uhreja ja heidän perheenjäseniään. Lasten ja nuorten työryhmän ensisijaisia asiakkaita ovat kiintiöpakolaisina maahan tulleet alle 24-vuotiaat kidutetut ja vaikeasti traumatisoituneet lapset ja nuoret perheineen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit