Vamos Urapalvelut auttaa nuoria vahvuuksien ja unelmatyön löytämisessä

2.3.2018

Tarjoamme uravalmennusta 16–29vuotiaille pääkaupunkiseudulla asuville, työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Nuori saa oman uravalmentajan, jonka kanssa työskennellä tavoitteellisesti ja yksilöllisesti kohti omaa unelmaa. Ja mikäli unelma ei ole vielä selvillä, haluamme auttaa löytämään sen. 

 

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos…

  • Olet 16–29-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva nuori tai nuoren läheinen.
  • Olet työn ja koulutuksen ulkopuolella tai vaarassa jäädä työttömäksi.
  • Haluat saada tukea alavalintaan, työ- tai opiskelupaikan etsimiseen ja ammatillisten unelmien saavuttamiseen.

Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai vaikkapa WhatsAppilla!

Tomitomi.pohjalainen@hdl.fi puh. 050 578 1308

Hannehanne.karttunen@hdl.fi puh. 050 520 8135

Heidiheidi.harju@hdl.fi puh. 050 595 1258

Maaritmaarit.lankinen-kivimaki@hdl.fi puh. 050 411 8472

Katakatriina.raisanen@hdl.fi puh. 050 381 9614

 


Mikä on Vamos Urapalvelut?

Vamos Urapalvelut on STEAn ja HOK-Elannon rahoittamaa toimintaa.

Nuorille

Vamos Urapalvelut tarjoaa uravalmennusta 16–29vuotiaille nuorille. Valmennuksemme on nuorille vapaaehtoista ja maksutonta. Ainoa kriteeri osallistumiselle on nuoren motivaatio saada tukea tulevaisuudensuunnitelmiensa selkiyttämiseen ja elämäntilanne, joka mahdollistaa nuoren siirtymisen työelämään tai opintoihin. Valmennuksen tarkoituksena on löytää yhteistyössä nuoren kanssa hänelle sopiva työ- tai opiskelupaikka sekä tarjota tukea omien ammatillisten unelmien saavuttamisessa. Uravalmentajat auttavat myös työkokeilupaikan etsimisessä.

Työnantajille

Vamos Urapalvelut tekee monipuolista yhteistyötä eri alojen työnantajien kanssa.  Yhteistyö kanssamme on työnantajalle mahdollisuus saada motivoituneita työntekijöitä sekä osallistua yhteiskunnallisesti merkittävään toimintaan. Yrityksillä ja työnantajilla on monia tapoja osallistua toimintaamme. Työkokeilu- ja työpaikkojen tarjoamisen lisäksi työnantajat voivat jakaa osaamistaan vamosnuorille tai järjestää vaikkapa yritysvierailun. Ideoimme mielellämme kaikille osapuolille antoisan tavan osallistua nuorten työllistymisen tukemiseen. Vamoksen uravalmennuksessa keskeisin elementti on luottamuksen rakentaminen nuoren, työntekijän sekä työnantajan välille.

Vamos Urapalvelut tarkemmin

Vamos Urapalvelut on STEAn rahoittamaa vakiintunutta toimintaa, jossa nuorille tarjotaan yksilö- ja ryhmämuotoista uravalmennusta. Lisäksi Vamos Urapalveluissa kehitetään mm. vertaistyöllistymisen, työnantajamentoroinnin ja vapaaehtoistoiminnan malleja valtakunnallisesti.

Vamos Stadi on HOK-Elannon lahjoituksella toteutettavaa nuorten uravalmennusta pääkaupunkiseudulla. Lahjoituksella on palkattu vuodeksi 2018 kaksi uravalmentajaa, jotka tarjoavat yksilöllistä uravalmennusta sadalle työn ja koulutuksen ulkopuolella olevalle nuorelle vuonna 2018.

Toimintaamme rahoittavat:

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit