Diakonissalaitos etsii Espoosta asuntoja jälleen vuokraukseen

5.3.2018

Helsingin Diakonissalaitos etsii Espoosta vuokra-asuntoja jälleenvuokraukseen. Asuntoja voivat tarjota yksityishenkilöt sekä yritykset. Tavoitteena on löytää kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja nuorille, jotka saavat Diakonissalaitokselta tukea asumiseen ja arkeen.

 

Espoon kaupunki on tehnyt Helsingin Diakonissalaitoksen kanssa sopimuksen nuorten asumisen tuesta ja siihen liittyvästä asunnon hankinnasta. Yksityinen omistaja vuokraa asuntonsa Diakonissalaitokselle, joka vuokraa sen edelleen asuntoa tarvitsevalle nuorelle. Tuemme nuorta viikoittain asumisessa, arjessa ja itsenäistymisessä.

Asunnon vaatimukset

  • Vuokraukseen soveltuvat parhaiten pienet yksiöt. Myös soluhuoneet ovat mahdollisia.
  • Vuokransuuruus on maksimissaan 673 €/kk.
  • Asuntojen tulee sijaita alle 40 minuutin julkisen liikenteen matkan päässä kahdesta Espoon viidestä keskuksesta (Tapiola, Espoon keskus, Kivenlahti, Leppävaara, Matinkylä).
  • Nuori saa asua asunnossa vähintään 21-vuotiaaksi saakka.
  • Vuokrasopimuksen omistajan kanssa tekee Diakonissalaitos

Vuokraus on omistajalle vaivaton ratkaisu. Diakonissalaitos kantaa vuokraukseen liittyvät taloudelliset riskit ja kotivakuutus/huoneistoturvavakuutus korvaa mahdolliset huoneistolle aiheutuvat vahingot.

Tavoitteena on löytää 13 asuntoa vuoden 2018 loppuun mennessä.

Asuntotarjoukset ja kyselyt:

Mika Paasolainen
Palvelualuejohtaja
mika.paasolainen@hdl.fi tai 050 502 7659

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit