Psykotraumatologian keskuksen toiminnan esittelyn iltapäivät

27.3.2018

 

 

 

Psykotraumatologian keskuksen yksiköitä ovat Kidutettujen ja Sotatraumatisoituneiden kuntoutus sekä Lasten, nuorten ja perheiden toiminta. Keskus viettää toimintansa 25. juhlavuotta. Sen tiimoilta esittelemme toimintaamme kevään aikana neljänä perjantaina klo 13-14. Tilaisuuksiin mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta. Keskus toimii osoitteessa Munkkisaarenkatu 16, 4 krs.

Kesäkuu 15.6. klo 13-14

Ilmoittaudu tästä

Mikä on Kidutettujen kuntoutuskeskus?

Kidutettujen Kuntoutuskeskus on psykiatrinen poliklinikka, joka arvioi, hoitaa ja kuntouttaa kidutuksen uhreja ja heidän perheenjäseniään. Sotatraumatisoituneiden tiimi tutkii ja arvioi sotien traumatisoimia pakolaistaustaisia aikuisia. Lasten ja nuorten työryhmän ensisijaisia asiakkaita ovat kiintiöpakolaisina maahan tulleet alle 24-vuotiaat kidutetut ja vaikeasti traumatisoituneet lapset ja nuoret perheineen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit