Vamoksen synttärit – 10 vuotta vaikuttavaa työtä nuorten hyväksi

21.5.2018

Vamosnuoret 10 vuotta juhlabanner

Helsingin Diakonissalaitoksen kehittämä nuorten Vamos-palvelu juhlii 10-vuotista taivaltaan torstaina 24.5.2018. Helsingissä pidettävän pääjuhlan lisäksi Vamosta juhlitaan torstaina ympäri Suomea. Vamos toimii jo seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Lahdessa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä.

Helsingin tilaisuutta voi myös seurata livenä Vamosen Facebookissa @vamosnuoret.

Juhlassa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten tilanteesta ja Vamoksen vaikuttavista keinoista heidän auttamiseksi. Vamos-nuorten ääni on tapahtumassa vahvasti läsnä.

OHJELMA

 • Tervetuloa sanat Olli Holmström, toimitusjohtaja, Helsingin Diakonissalaitos
 • Vamos videotervehdykset eri puolelta Suomea
 • Vamos-nuoren puheenvuoro
 • Vamos tekee vaikutuksen Vesa Sarmia, kehittämispäällikkö, Diakonissalaitoksen Vamos
 • Ministeri Annika Saarikko nuorten videohaastattelussa
 • Paneelikeskustelu: Nuoret töihin ja kouluun, mutta miten
  • Olli-Pekka Heinonen, pääjohtaja, Opetushallitus
  • Maria Ohisalo, tutkija, Y-Säätiö
  • Mika Videman, henkilöstöjohtaja, Fazer Group
  • Katriina Räisänen, valmentaja, Diakonissalaitoksen Vamos
  • Vamos-nuoret

Juhlan juontaa toimittaja Ina Mikkola ja ohjelmaa siivittää Vamoksen mediayksikön esitykset.

Tervetuloa mukaan seuraamaan juhlaa Vamoksen Facebookissa!

Jos haluat muistaa Vamosta syntymäpäivänä lahjalla, eniten iloa meille tuo lahjoitus nuorten hyväksi.

Lahja Vamokselle

Miksi Vamos?

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria koulutuksen ja työelämän ulkopuolella. Moni nuori kamppailee yksinäisyyden, rahahuolien, mielenterveysongelmien tai päihteiden kanssa. Helsingin Diakonissalaitoksen kehittämä Vamos-palvelu on kymmenen vuoden aikana auttanut lähes 10 000 nuorta takaisin ihmisten pariin, kouluun ja töihin. Jopa 81 % palvelussamme olevista nuorista kokee, että heidän elämänsä on muuttunut parempaan suuntaan. Vamoksessa nuoren tarpeet asetetaan etusijalle, nuoresta välitetään ja työtä tehdään nuoren hyväksi yhteistyössä eri toimijoiden kesken. Tutustu Vamokseen

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit