Vamoksen uusi vetäjä on valittu!

2.8.2018

Katri Angeria

Kirjoittaja on kauppa- ja hallintotieteiden maisteri sekä asiakkuuspäällikkö Vamos- ja työllisyyspalveluissa.

Vamoksen uudeksi palvelualuejohtajaksi on valittu VTT Terhi Laine. Terhi siirtyy Vamokseen Diakin kehitysjohtajan tehtävästä, vastuualueenaan innovaatiotoiminta.

 

Tutkimus- ja kehittämistyön lisäksi Terhi on toiminut myös opettajana että lehtorina Diakissa, Helsingin yliopistossa sekä muissa sosiaalialan ja terveydenhuolto-oppilaitoksissa. Näistä tehtävistä hänelle on kertynyt käytännön kokemusta työskentelystä sosiaali- ja nuorisotyön kysymysten parissa. Väitöskirjassaan Terhi on  perehtynyt väkivallan vastaiseen työhön turvakodeissa.

”Vamoksessa ja HDL:n työllisyyspalveluissa tehdään upeaa ja vaikuttavaa työtä ihmisläheisellä otteella. Palvelualuejohtajana minulle tarjoutuu hieno mahdollisuus päästä kehittämään tätä työtä yhdessä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Uskon, että kokemuksestani tutkimus- ja kehittämistoiminnassa on hyötyä Vamoksen eteenpäin viemisessä. Jo nyt Vamos ylittää ja rikkoo rajoja sekä on suunnannäyttäjä moniammatillisessa yhteistyössä. Tästä on hyvä jatkaa”, Terhi sanoo.

”Toivotamme Terhin lämpimästi joukkoomme. On hienoa, että saamme Vamos ja työllisyyspalveluihin uudenlaista osaamista ja yhteiskunnallista näkemystä. Tämä on tärkeää, kun selvitämme Vamoksen vaikuttavuutta ja visioimme palvelualueen kehittämistarpeita”, toimialajohtaja Marja Pentikäinen sanoo.

Terhi aloittaa palvelualuejohtajana 1.9.2018 ja hänen työpisteensä sijaitsee​ Alppikadulla Helsingissä.

Lisätietoja
toimialajohtaja Marja Pentikäinen, marja.pentikainen@hdl.fi, 040 8681 558

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit