Kummiperhetoiminnan infotilaisuus ke 21.11. klo 17-19.30 – ilmoittaudu nyt!

9.10.2018

Kummiperheeksi turvapaikanhakijataustaiselle nuorelle

 

”Kumminuoren kautta olen paitsi saanut elämääni uuden kivan ihmisen ja oppinut uudesta kulttuurista hänen kauttaan, niin myös päässyt konkreettisesti auttamaan nuorta kotoutumaan Suomeen ja sitä kautta tekemään jotain aidosti merkityksellistä.” – Kummiperheen äiti

 

Tällä hetkellä mukana on jo yli 70 aktiivista kummiperhettä. Liittyisitkö joukkoon tai tiedätkö henkilön, joka innostuisi mukaan? Voit myös vinkata tehtävästä eteenpäin!

Info järjestetään ke 21.11. klo 17-19.30, Alppikatu 2. Kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset ma 19.11. mennessä ja lisätietoja: kummiperhetoiminta@hdl.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä.

Osallistuminen ei sido sinua vielä mihinkään.

*******

Tästä on kyse: Kummiperhe tarjoaa alaikäiselle tai itsenäistymisvaiheessa olevalle, yksin maahan turvapaikanhakijana tulleelle nuorelle ainutlaatuisen kurkistusikkunan tavallisen perheen arkeen. Yhdessä voi esimerkiksi ulkoilla, laittaa ruokaa, pelata tai olla vaan – sen mukaan, mikä omassa arjessa luontevalta tuntuu. Nuoret ovat kertoneet, että parasta kummiperheen kanssa on suomen kielen oppiminen, yhdessäolo perheen kanssa ja suomalaiseen kotiin ja tapoihin tutustuminen.

Kummiperheiksi toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset ja -kokoiset perheet.

Lue lisää: www.hdl.fi/kummiperhe

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit