Heponiemi on menossa vuokralle

12.10.2018

Heponiemi on menossa vuokralle. Näissä keinutuoleissa istutaan tulevaisuudessakin.Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö on solmimassa Lohjan seurakunnan kanssa sopimuksen Heponiemen tilan vuokraamisesta. Lohjan seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 9.10.2018 ryhtyä valmistelemaan Heponiemen Hiljaisuuden keskuksen vuokraamista seurakunnan käyttöön kolmen vuoden ajaksi alkaen 1.6.2019 edellyttäen, että kirkkovaltuusto hyväksyy talousarvion vahvistamisen yhteydessä määrärahan tätä varten.

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön toiminta Heponiemen Hiljaisuuden keskuksessa päättyy lokakuun lopussa. Heponiemen hiljaisuuden keskus on palvellut yli 20-vuoden ajan monipuolista asiakasjoukkoa ja erityisesti heitä, joille hiljaisuus on lähellä sydäntä.  Kun Helsingin Diakonissalaitos investoi Heponiemeen vuonna 1997 edellytettiin, että  keskuksen täytyy kattaa vuosittaiset toimintakulunsa. Valitettavasti tulos on ollut koko toiminnan ajan kannattamaton viime vuosien uusista kaupallisista avauksista huolimatta. Toimintaa on täytynyt tukea vuosittain säätiön varoin.

Heponiemi on ollut Helsingin Diakonissalaitoksen omistuksessa vuodesta 1912 alkaen.

Lisätietoja​

Teemu Sipilä
Kiinteistöjohtaja
teemu.sipila@hdl.fi
050 388 3733

Jukka Rautavalta
Talousjohtaja
jukka.rautavalta@hdl.fi
040 753 2166

Lohjan seurakunta
Tarja Virtanen
Hallintojohtaja
tarja.virtanen@evl.fi
044 720 2371

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit