Nuoret Uralle Vamos! – tapahtuma Lahdessa 29.11.2018

19.10.2018

Mia Salin

Vamos URA-hanke (ESR) päättyy. Mitä mieltä sinä olet nuorten työllistymisen haasteista tai onnistumisista? Miksi nuoret eivät vain mene töihin? Tervetuloa kertomaan ajatuksiasi tai kokemuksiasi Lahden tarinatatterin näyttelijöiden ja muusikoiden improvisoitavaksi tarinateatterin keinoin loppuseminaariin torstaina 29.11.2018 klo 13- 16.


Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön Vamos URA- hanke (ESR)  on yhteistyössä Lahden kaupungin ja lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa tehnyt yksilö- ja ryhmämuotoista uravalmennusta Lahdessa vuosina 2017-2018 kohderyhmänä 18-29-vuotiaat nuoret.  Hankkeen loppuseminaarissa kuulemme ennen tarinateatterin osuutta hankkeemme tuloksista ja vaikutuksista. Luvassa on ajankohtaista tietoa alueen tilanteesta, onnistumisista ja kehittämistarpeista.  Tarinateatteri on spontaania ja aidosti vuorovaikutteista teatteria, jossa esityksen käsikirjoittajana on yleisö. Improvisaatio ja ihmisen kuunteleminen ovat tarinateatterin ydinelementtejä.

Tervetuloa, olit sitten ammattilainen, toimintaamme osallistunut nuori tai aiheesta muuten kiinnostunut. Kahvitarjoilun ja rajallisen paikkamäärän vuoksi pyydämme tapahtumaan ilmoittautumista pian, mutta kuitenkin 15.11. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Tervetuloa kokemaan ja vaikuttumaan tarinateatterista, luvassa on mielenkiintoinen iltapäivä!

Aika: to 29.11.2018 klo 13- 16

13.00 Vamos URA (ESR) hanke: havainnot, tulokset ja tulevaisuus

13.45 kahvitarjoilu

14.30 Lahden tarinateatterin improvisaatioesitys

16.00 tilaisuus päättyy

Paikka: FelmanniCampus, Kirkkokatu 27, Lahti

Lisätiedot: mia.salin@hdl.fi

 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella:

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit