Vamos on aloittanut Vantaalla!

24.10.2018

Maarit Lankinen-Kivimäki

Maarit Lankinen-Kivimäki

Kirjoittaja on projektipäällikkö Vamos Vantaalla. Koulutukseltaan hän on sosiaalipsykologi (VTM) ja ammatillinen opettaja.

Vantaan Myyrmäessä on tehty pitkään hienoa työtä maahanmuuttajataustaisten lasten, nuorten ja aikuisten tukemiseksi kahdessa STEA-rahoitteisessa hankkeessa. Lokakuusta 2018 lähtien Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-palvelut on hallinnoinut näitä projekteja ja ollut mukana tukemassa vantaalaisten hyvinvointia. Vamos on aloittanut Vantaalla!

Vamos Vantaalla asiakkaita palvelee viiden hengen moniammatillinen tiimi, joka on innoissaan aloittamassa Vamoksen toimintaa uudessa kunnassa. Tällä hetkellä Vamos Vantaalla toimii Eteenpäin-hanke, joka tukee monipuolisesti lasten koulunkäyntiä sekä koululaisten vanhempia. Movat-hanke taas palvelee maahanmuuttajataustaisia työnhakijoita neuvonnan ja ohjauksen sekä oppilaitos- ja yritysyhteistyön avulla. Asiakkaita Vantaan tiimi palvelee suomeksi, englanniksi, somaliksi ja ranskaksi.

Tavoitteena on tulevaisuudessa laajentaa Vamos Vantaan toimintaa mm. nuorten erilaisilla ryhmävalmennuksilla sekä integroiduilla palveluilla. Kuten aina Vamoksessa, myös Vantaalla haluamme tehdä laajaa ja monipuolista yhteistyötä julkisen, kolmannen ja yrityssektorin kanssa.

Jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai olet kiinnostunut yhteistyötä, olethan yhteydessä.

Lisätietoja
Maarit Lankinen-Kivimäki
projektipäällikkö
maarit.lankinen-kivimaki@hdl.fi
050 411 8472

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit