Vamos on Messukeskuksen juhlavuoden 2019 yhteistyökumppani

22.11.2018

Yksi Messukeskuksen kolmesta yhteistyökumppanista on Vamos.

Syksyn 2019 I Love me- messujen tuotto ohjataan Vamokselle nuorten hyvinvointiin.

 

Helsingin Pasilassa toimiva Messukeskus täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Messukeskus on avannut myyntiin kolme erikoislippua, joilla kerätään varoja tasa-arvoisen lapsuuden ja nuorten hyvinvoinnin sekä puhtaan Itämeren hyväksi. Yksi Messukeskuksen kolmesta yhteistyökumppanista on Vamos.

Kullekin yhteistyökumppanille on nimetty oma mesutapahtuma, jossa myydyistä erikoislipusta Messukeskus lahjoittaa yhden euron kumppanilleen. Tämän lisäksi Messukeskus lahjoittaa jokaiselle kumppanille erikoislippujen tuottoa vastaavan määrän tukea.

Vamos-liput, joiden tuotto ohjataan nuorten hyvinvointiin, ovat myynnissä lokakuussa I love me –messuilla.  Muut Messukeskuksen juhlavuoden kumppanit ovat Baltic Sea Action Group ja Hope ry. Itämeren hyväksi lippuja myydään venemessuilla ja Hope-lippuja kevään lapsimessuilla.

-Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja juhlavuoden lipuilla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa parempaa tulevaisuutta niin ympäristölle kuin ihmisillekin, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Lisätietoja

Vamos, asiakkuuspäällikkö Katri Angeria, puh. 050 569 2553 katri.angeria@hdl.fi

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue @ messukeskus.com | Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 584 7262, tarja.gordienko @ messukeskus.com

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit