Kummiperhetoiminnan info ti 12.3.2019 – ilmoittaudu nyt!

 

Etsimme: kummiperheitä turvapaikanhakijataustaisille nuorille pääkaupunkiseudulla

Mitä ja milloin: Kummiperhetoiminnan info ti 12.3.2019 klo 17-19.30 Helsingin Diakonissalaitoksella (Alppikatu 2). Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu.

Kenelle: Vapaaehtoinen perhe, pariskunta, kämppispari tai henkilö, jolla on elämässä tilaa ja aikaa noin 1-4 kertaa kuussa viettää aikaa 16-20-vuotiaan yksin Suomeen alaikäisenä turvapaikanhakijana tulleen nuoren kanssa. Kummiperheitä kaivataan Helsingin lisäksi etenkin Espoossa ja Vantaalla.

Mitä kaivataan: Ajatuksena on ottaa kumminuori mukaan omaan arkeen – oli se sitten ruoanlaittoa, koiran ulkoilutusta, telkkarin katsomista, yhdessä liikkumista tai läksyjen tekoa. Nuoret toivovat pääsevänsä silloin tällöin viettämään aikaa ihan tavallisen perheen tai luotettavan aikuisen kanssa, oppimaan samalla paremmin suomea ja tutustumaan suomalaisiin tapoihin ja arkeen. Kummiperheelle voi ehkä laittaa kuulumisviestejä toisinaan tai kysyä neuvoa käytännön asioihin.

 

Kummiperhetoiminnan infossa pääset kuulemaan ilman sitoumuksia lisää toiminnastamme sekä miettimään, minkälainen kummiperhe juuri sinun perheesi voisi jollekin nuorelle olla!

Ilmoittaudu pe 8.3. mennessä tai kysy lisää: kummiperhetoiminta@hdl.fi .

Lue lisää Kummiperhetoiminnasta!

 

Ps. Jos toiminta kiinnostaa, mutta tilaisuuden ajankohta on huono – ota yhteyttä ja sovitaan toinen tapa, jolla saat lisätietoa kummiperheenä olosta!

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit