Yhteyspäivä 2019 järjestetään Diakissa 6.4.

1.3.2019

Yhteyspäivä 2019 on Diakissa

Helsingin Diakonissalaitoksen Ystävät ry järjestää perinteisen Yhteypäivän 6. huhtikuuta 2019. Päivän teemana on tänä vuonna koulutus otsikolla ”Sisarkodista ammattikorkeakouluun”. Siksi onkin luontevaa, että paikkana on Diakonia ammattikorkeakoulu (Diak) Kalasatamassa.

Yhteyspäivän ohjelmassa on diakonissojen koulutuksen historiallinen kaari, kampuksen esittely sekä juhlasisarten iltapäivä. Se on viehättävä hetki, jolloin 50 ja 60 vuotta sitten Diakonissalaitokseen opiskelemaan tulleita ja laitoksessa diakonissoiksi vihittyjä muistetaan ja he muistelevat omaa aikaansa Diakonissalaitoksella.

Yhteyspäivien-ohjelma_HDL

Yhteyspäivät ovat laitoksen sisarkuntaa, seurakuntakuraattoreita sekä ystäviä kokoava tapahtuma. Aikaisemmin päivät järjestettiin Diakonissalaitoksessa vihityille diakonissoille nimellä Sisarpäivät. Nykyisin päivä on avoin kaikille laitoksen toiminnasta kiinnostuneille Ystävät ry:n jäsenille. Kiinnostuitko tästä ystävyydestä? Tutustu yhdistykseen tästä.

Ilmoittautuminen 18.3.2019 mennessä

kirsti.rinta-panttila@hdl.fi tai puhelimitse Kirstille 050 5027613. Ilmoita myös, osallistutko lounaalle ja /tai välipalalle (ruokailu on omakustanteinen). Kerro myös ruokarajoitteesi. Voit jättää ilmoittautumisen vastaajaan.

 

Tiedustelut

Kirsti Rinta-Panttila
johtava diakonissa
kirsti.rinta-panttila@hdl.fi
puh. 050 502 7613

Tästä voit lukea lisää diakonissojen koulutuksesta

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit