Suuri Hyväntekeväisyyskonsertti 14.7. Koskenmaan Kartanon Kulttuurikeskuksessa

10.6.2019

Koskenmaan Kartanon Kulttuurikeskuksessa järjestetään Suuri Hyväntekeväisyyskonsertti sunnuntaina 14.7. kello 14. Konsertin lipputulot ohjataan Sanervakodille muistisairaiden ja Alzheimerpotilaiden hyväksi yhteistyössä Diakonissalaitoksen kanssa.

Konsertissa esiintyvät Eino Grön, sopraano Riikka Hakola, Viktor Klimenko sekä Benjamin Roth, JIPPU, oopperalaulaja Jorma Elorinne, elokuvalegenda Liana Kaarina sekä yllätysesiintyjiä. Konsertin avajaispuheen pitää kansanedustaja Päivi Räsänen.

Tapahtuma järjestetään osoitteessa: Koskenmaantie 239, Myllykylä, Hyvinkää

Liput 25 euroa Ticketmaster ja konserttipäivänä portilta klo 12.00 alkaen.

Muistisairaudet koskettavat Suomessa arviolta 200 000 ihmistä ja määrän oletetaan kasvavan väestön ikääntyessä. Tämän lisäksi sairaus vaikuttaa monen läheisen ja omaisen elämään.

Teatterineuvos Hilkka Kinnusen säätiö haluaa olla tukemassa muistisairaan hyvää elämää järjestämällä hyväntekeväisyyskonsertin. Konsertin myötä hän kannustaa myös muita osallistumaan tähän tärkeään asiaan ja pitämään huolta ikääntyneistä läheisistään.

Järjestäjä: Teatterineuvos Hilkka Kinnusen säätiö, Helsingin Diakonissalaitos säätiö ja Diakonissalaitoksen Hoiva

Tutustu Koskenmaan Kartanon Kulttuurikeskukseen

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit