Vamos Helsinki muuttaa

24.7.2019

Vamos Helsingin uusi osoite on 1.8.2019 alkaen Kuortaneenkatu 1, 6. kerros. Uusi Vamos Helsinki sijaitsee Vallilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Saapumisohjeet uuteen Vamos Helsinkiin löydät oheisesta kuvasta. 

Toiminta uusissa tiloissa käynnistyy elokuun aikana. Avoimia ovia ja tupaantuliaisia vietämme perjantaina 6.9. klo 12–15. Tupaantuliaisissa pääset tutustumaan uusiin tiloihimme sekä halutessasi voit osallistua Vamos-esittelyyn, jossa kerrotaan tarkemmin tekemästämme työstä. Esittelyitä on iltapäivän aikana klo 12:30, 13:30 ja 14:30. Avoimiin oviin ei tarvitse ilmoittautua, ja voit saapua paikalle vapaasti sinulle sopivana ajankohtana klo 12–15 välillä. 

Kaikki toimintamme Helsingissä tulee keskittymään uusiin tiloihimme, ja saammekin nyt kaikki valmentajamme saman katon alle. Liikkuvaa työtä teemme kuten ennenkin. 

Nähdään! 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit