Dzveli Pepela Diakonissalaitoksen kirkossa 18.9.2019

14.8.2019

Diakonissalaitoksen kirkossa esiintyvä Dzveli pepela

Dzveli pepela ryhmäkuva

 

Diakonissalaitoksen kirkossa esiintyy keskiviikkona 18.9.2019 vuonna 2013 perustettu Dzveli Pepela – Vanha perhonen. Esitys on  toista kertaa  järjestettävän Sacred music in Helsinki -festivaalin ohjelmistoa. Festivaali tuo esille eri uskontojen musiikkia sekä ulkomaalaisten että kotimaisten yhtyeiden, kuorojen ja solistien esittämänä.

Dzveli Pepela on viisihenkinen lauluryhmä, jonka ohjelmisto koostuu pääasiassa georgialaisesta polyfonisesta musiikista. Alueen kansanmusiikkiin ja kirkkolauluperinteeseen pohjautuvat laulut vievät kuulijan mielenkiintoisten ja ikiaikaisten harmonioiden ja usein meditatiivisten tunnelmien pariin.

Ke 18.9. klo 18.00
Vapaa pääsy
Diakonissalaitoksen kirkko, Alppikatu 2

Mitä on georgialainen polyfoninen musiikki?

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit