Vamos Helsingin avoimet ovet perjantaina 6.9. klo 12-15

16.8.2019

Vamos Helsinki on muuttanut Vallilaan. Tervetuloa tutustumaan uusiin toimitiloihimme sekä kuulemaan lisää toiminnastamme perjantaina 6.9!

Vamos Helsinki on järjestäytynyt uusiin toimitiloihin ja kaikki toimintomme löytyvät nykyään Kuortaneenkadulta. Järjestämme tupaantuliaiset avoimien ovien merkeissä perjantaina 6.9. klo 12-15.  Avoimissa ovissa pääset tutustumaan uusiin toimitiloihimme sekä halutessasi voit osallistua Vamos-esittelyyn, jossa kerrotaan tarkemmin tekemästämme työstä. Esittelyissä on mukana myös Vamoksen nuoria. Ohjattuja esittelyjä on iltapäivän aikana klo 12:30, 13:30 ja 14:30. Tavattavissa on myös kaikkien toimintojemme työntekijöitä vapaata jutustelua varten.

Avoimiin oviin ei tarvitse ilmoittautua, ja voit saapua paikalle vapaasti sinulle sopivana ajankohtana klo 12–15 välillä. Vamos Helsinki sijaitsee osoitteessa Kuortaneenkatu 1, 6.krs, 00520 Helsinki.

Mikäli avoimet ovet sattuvat huonoon ajankohtaan, mutta olet kiinnostunut Vamoksen toiminnasta, järjestämme ohjattuja tutustumisia yhteistyökumppaneille, verkostoille ja alan opiskelijoille. Lisätietoa esittelyistä löydät täältä.

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit