Nuoret koulu- ja työpoluille Vamoksen avulla

25.9.2019

Helsingin Ekonomit järjestää vuosittaisen, valtakunnallisen Ekonomi Summitin Helsingin Kulttuuritalolla 4.10. Diakonissalaitoksen Vamos– hanke on tapahtuman yhteistyökumppani. Helsingin Ekonomit tilittää jokaisesta myydystä pääsylipusta yhden euron Vamokselle.

 

Ekonomi Summitissa julkistetaan Diakonissalaitoksen joulukampanja, Syy Elää, joka kerää yritysten ja yhteisöjen varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille.

Syy elää -joulukampanjassa oman tarinansa kertoo vamosnuori Kati. Katin elämä oli menossa aika solmuun, kunnes hän löysi Vamoksesta itselleen sopivaa tukea elämään kiinnittymiseen.

“Katin tarina on koskettava. Yhdessä syntyy pikkuhiljaa luottamus ja saamme olla nuoren kanssa todistamassa ihmettä, kun tie työ- ja opiskelupoluille löytyy. Nuoret ovat löytäneet Vamoksen ja palveluun joutuu valitettavasti jopa jonottamaan. Tarvitsemme lisää valmentajia, ammattilaisia työhön ja siksi keräämme varoja, sanoo Iiris Kivimäki, Diakonissalaitokseen varainhankinnan asiantuntija.

“Haluamme kiittää Helsingin Ekonomeja tuesta ja tilaisuudesta tulla esittelemään toimintaamme vieraille tapahtuman aikana” sanoo asiakkuuspäällikkö Katri Angeria. “Vamos tekee niin paljon hyvää, että tätä toimintaa on mahtavaa olla esittelemässä.” Angeria jatkaa.

Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat. Luvassa on omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista sekä hauskanpitoa afterworkin merkeissä. Tapahtuma innostaa, oivalluttaa ja inspiroi tänä vuonna kestävän kehityksen teemalla.

Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, 4.lokakuuta kello 15–22. Liput 30€.

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit