Vamos on Messukeskuksen juhlavuoden 2019 yhteistyökumppani

27.9.2019

Yksi Messukeskuksen kolmesta yhteistyökumppanista on Vamos.

Syksyn 2019 I Love me- messujen erikoislippujen tuotto ohjataan Vamokselle nuorten hyvinvointiin.

 

Helsingin Pasilassa toimiva Messukeskus täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Messukeskus on avannut myyntiin kolme erikoislippua, joilla kerätään varoja tasa-arvoisen lapsuuden ja nuorten hyvinvoinnin sekä puhtaan Itämeren hyväksi. Yksi Messukeskuksen kolmesta yhteistyökumppanista on Vamos.

 

Kullekin yhteistyökumppanille on nimetty oma messutapahtuma, jossa myydyistä erikoislipusta Messukeskus lahjoittaa yhden euron kumppanilleen. Tämän lisäksi Messukeskus lahjoittaa jokaiselle kumppanille erikoislippujen tuottoa vastaavan määrän tukea.

Vamos-lippujen tuotto ohjataan nuorten hyvinvointiin. Liput ovat myynnissä lokakuun I love me –messuille, osta omasi täältä.  Muut Messukeskuksen juhlavuoden kumppanit ovat Baltic Sea Action Group ja Hope ry. Itämeren hyväksi lippuja myydään venemessuilla ja Hope-lippuja kevään lapsimessuilla.

-Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja juhlavuoden lipuilla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa parempaa tulevaisuutta niin ympäristölle kuin ihmisillekin, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Lisätietoja

Katri Angeria
Asiakkuuspäällikkö
Vamos, Helsingin Diakonissalaitos
puh. 050 569 2553
katri.angeria@hdl.fi

Maria Mroue
markkinointi- ja viestintäjohtaja
Messukeskus
puh. 050 393 4974
maria.mroue@messukeskus.com

Tarja Gordienko
Viestintäpäällikkö
Messukeskus
050 584 7262
tarja.gordienko@messukeskus.com

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit