Vamos on I love me -messujen kumppani

10.10.2019

Messukeskus on valinnut Vamoksen yhdeksi 100-vuotisjuhlansa kumppaniksi. Vamos saa jokaisesta I love me -messuille myydystä Vamos-erikoislipusta 1 euron, ja lisäksi Messukeskus lahjoittaa Vamokselle erikoislipun tuottoa vastaavan summan rahaa.

Vamos on myös mukana I love me -messuilla omalla messuosastolla.

Messukeskus on valinnut juhlavuodelleen viisi kumppania, ja jokaisella kumppanilla on myynnissä erikoislippu jossakin vuoden messutapahtumista. Muut kumppanit ovat Elävä Itämeri -säätiö, Naisten Pankki, Hope ry ja Protect Oyr Winters -järjestö POW.

”Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja juhlavuoden lipuilla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa parempaa tulevaisuutta niin ympäristölle kuin ihmisillekin”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

I love me -messut järjestetään Messukeskuksessa 18. – 20.10.

Osta Vamos-erikoislippu

 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit