Vamos mukana I love me -messuilla

14.10.2019

Vamos on mukana 18. – 20. lokakuuta järjestettävillä I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tule käymään osastollamme, jonka numero on 7h142.

Vamoksen messuosastolla kävijät voivat osallistua yhteisen ”unelmapuun” tekemiseen. Kokoamme kuvia osastolla käyvien unelmista yhteiseen ”unelmapuuhun” samalla tapaa kuin Vamos-työssä nuorten kanssa käytämme unelmakarttoja apuna tulevaisuuden suunnittelussa. Vamoksen I love me -osastolla voit myös osallistua Tähtipyörä-polkupyörän arvontaan.

Muistathan myös hankkia messuille Vamos-erikoislipun! Messukeskus lahjoittaa 100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Vamokselle yhden euron jokaisesta myydystä erikoislipusta sekä lisäksi vielä lippujen tuottoa vastaavan summan rahaa. Lippujen tuotto ohjataan nuorten hyvinvointiin.

Tutustu I love me -messujen ohjelmaan

 

Osta Vamos-erikoislippu

 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit