Hyväntekeväisyysillallinen 6.11. Vamoksen hyväksi

21.10.2019

Helsingissä, ravintola Tony’s Delissä järjestetään 6.11. illallinen Vamos-nuorten hyväksi. Ravintola lahjoittaa koko illallisen tuoton Diakonissalaitoksen Vamos-työhön. Illalliselle on vielä vapaita paikkoja.

Tapahtuma on osa Diakonissalaitoksen ja Ravintolakolmion tänä syksynä alkanutta yhteistyötä.

Ravintolakolmio on vanha ja tunnettu toimija pääkaupunkiseudulla. Sen ravintoloihin kuuluvat Tony’s Delin lisäksi muun muassa ravintola Lasipalatsi, Juttutupa ja Meripaviljonki. Sillä on Helsingissä yhteensä 15 ravintolaa.

6.11. järjestettävällä illallisella on tryffeliä eli ”Pohjois-Italian Alban valkoista kultaa”. Tryffeli-sesonki on nyt parhaimmillaan, joten vieraanamme pääset nauttimaan huikeista makuelämyksistä italialaisten laatuviinien täydentäessä makumaailmaa. Illalliselle voi osallistua kello 18.30 alkaen. Tony’s Delin osoite on Bulevardi 7.

Viiden ruokalajin illallinen viineineen maksaa 95 euroa / hlö. Illan tuotto luovutetaan lyhentämättömänä Vamos-palvelun hyväksi. Tule mukaan tukemaan nuorisotyötä ja varaa illalliskortti itsellesi – tai anna vastuullinen lahja läheisillesi!

Lue lisää Diakonissalaitoksen ja Ravintolakolmion yhteistyöstä täältä.

Varaa illalliskorttisi

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit