Kummiperhetoiminnan info 13.11.

21.10.2019

Vapaaehtoinen kummiperhe - kummilapsi ja perhe pöydän ääressä.

Vapaaehtoinen kummiperhe tarjoaa  yksin alaikäisenä turvapaikanhakijana Suomeen tulleelle nuorelle ainutlaatuisen kurkistusikkunan tavallisen perheen arkeen Suomessa.

Kummiperhetoiminnan info toiminnasta kiinnostuneille ilman sitoumuksia ke 13.11. klo 17-19.30 Diakonissalaitoksella (Alppikatu 2). Ilmoittautumiset ja lisätiedot viim. 11.11. mennessä kummiperhetoiminta@hdl.fi

 

Tästä on kyse: Vapaaehtoinen kummiperhe tarjoaa  yksin alaikäisenä turvapaikanhakijana Suomeen tulleelle nuorelle ainutlaatuisen kurkistusikkunan tavallisen perheen arkeen Suomessa. Nuori ja perhe tapaavat omien aikataulujensa mukaan noin 1 – 4 kertaa kuussa esimerkiksi ulkoillen, ruokaa laittaen, pelejä pelaten, televisiota katsellen – tai ylipäänsä tehden sitä, mikä omassa arjessa luontevimmalta tuntuu. Nuoret ovat kertoneet, että parasta kummiperheen kanssa on ollut yhdessäolo, suomen kielen oppiminen ja suomalaiseen kotiin ja tapoihin tutustuminen.

 

Haluaisitko tietää lisää kummiperhetoiminnasta?

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit