D-asema Kalliossa tapahtuu 29.10.-26.11.

25.10.2019

D-asema Kallio on, kuten asemat Kontulassa ja Kannelmäessä, matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Asemat on tarkoitettu erilaisissa, haastavissakin elämäntilanteissa oleville ihmisille. Asemien tapahtumat ja muu ohjelma on kehitetty asiakkaiden kanssa yhdessä, alueella asuvien ihmisten tarpeisiin. 

D-asema Kallio järjestää viikoilla 44-48 runsaasti tapahtumia. Kaikkiin tapahtumiin ja työpajoihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

D-asema Kallio sijaitsee Castréninkadulla numerossa 8. Asema on avoinna ma-ti 10-16 sekä to 10-18 ja pe 10-16. Keskiviikkoisin järjestetään retkiä, valmennuksia ja pienryhmiä.

 

Tapahtumat

29.10. tiistai
Unelmapaja klo 16.30-18.00

DIAK-ammattikorkeakoulun sosionomi-opiskelijoiden ohjaama rento työpaja, jossa lehdistä leikattujen kuvien ja sanojen avulla askarrellaan itselle unelmakartta kartongille. Kahvitarjoilu.

 

31.10. torstai
Kekri-Halloween-juhlintaa klo 13-17

Sormiruokaa, maskeerausta, kynttilöitä, muisteluita, pelkojen voittamista, kauhuleffoja.

Yksinäisyys-keskustelu Karin johdolla klo 17.30-18.30: Yksinäisyys on myös ystävä – mitä hyvää on yksinäisyydessä?


3.11. sunnuntai

Aikuisten talvivaate-vaihtajaiset klo 13-16

Kallion Kulttuuriverkoston kanssa yhteistyössä järjestettävä vaihtotapahtuma, johon voit tuoda enintään kaksi kassillista aikuisten siistejä ja ehjiä talvitamineita (vaatteet, asusteet, kengät). Voit viedä mukanasi enintään saman verran vaatteita tai vai tuoda vaatteita lahjoitettavaksi. Jäljelle jäävä vaate lahjoitetaan tuen tarvitsijoille.

 

5.11. tiistai
Motion jam klo 18-19.30

Liikkeen ja itseilmaisun työpaja, jossa keho rentoutuu ja musiikki vie mennessään. Laita yllesi kiristämättömät vaatteet ja ota mukaasi avoin mieli sekä vesipullo. Työpaja ei edellytä osallistujiltaan mitään muuta kuin halun liikkua omien rajojensa puitteissa. Ohjaajana Vita Linfast.

 

11.11. maanantai
Ilmastoahdistus-meditaatio eli Nollaus klo 18-19.30

Nollaaminen on kirjailija, meditaatio-ohjaaja Kati Reijosen (PhD) kehittämä Suomi-versio meditoinnista. Se on konstailematon aivoharjoitus, jossa nollataan mieli, päästetään irti paniikista ja annetaan oivallusten nousta. Niitähän me tämän ilmastokriisin ratkaisemiseksi tarvitsemme. Nollaaminen sopii kaikille eikä edellytä mitään. Se on uskonnoista riippumaton aivotreeni, jonka teho on tutkimuksissa osoitettu. Työpaja alkaa johdannolla ja päättyy keskusteluun – itse nollaaminen kestää arviolta 20 minuuttia.

 

17.11. sunnuntai
Luovuusretriitti ”Toinen todellisuuteni” klo 10-16

Luovuusretriitti on kuuden tunnin kokonaisuus, jossa yhdistyy teeseremonia, rentouttavat ja luovan kirjoittamisen harjoitukset, luovat liikkeet, mielikuvitus- ja draamaharjoitukset sekä yhdessäolo turvallisessa ympäristössä. Ota mukaan: rento kerrospukeutuminen, lounaseväät, juomapullo, kirjoittamistarvikkeet, villasukat, makuualusta – sekä avoin mieli. Vapaa pääsy, mutta pakollinen ilmoittautuminen.

HUOM!
Ilmoittautuminen ajoissa, sillä paikkoja on rajallinen määrä: vita.linfast@gmail.com
Kysymykset ja lisätiedot myös samalla osoitteella.

 

18.11. maanantai
Ilmastoahdistus-meditaatio eli Nollaus klo 18-19.30

Nollaaminen on kirjailija, meditaatio-ohjaaja Kati Reijosen (PhD) kehittämä Suomi-versio meditoinnista. Se on konstailematon aivoharjoitus, jossa nollataan mieli, päästetään irti paniikista ja annetaan oivallusten nousta. Niitähän me tämän ilmastokriisin ratkaisemiseksi tarvitsemme. Nollaaminen sopii kaikille eikä edellytä mitään. Se on uskonnoista riippumaton aivotreeni, jonka teho on tutkimuksissa osoitettu. Työpaja alkaa johdannolla ja päättyy keskusteluun – itse nollaaminen kestää arviolta 20 minuuttia.

 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit