Leea Mattila luennoi Perhetreffeillä 30.3.2020

30.3.2020

Leea Mattila luennoi arkisesta vanhemmuudesta. Kuvassa pelataan Afrikan Tähti-peliä.

Sijaisperheille ja lastensuojelun ammattilaisille suunnatun  luennon aiheena on mielekäs arki lapsen kanssa. Käyttäytyminen ei koskaan ole sattumanvaraista, vaan aina mielen tunteiden, ajatusten, uskomusten, toiveiden, motiivien, halujen – ohjaamaa. Luennon pitää Leea Mattila.

 

Aika: ma 30.3.2020 klo 16.30 – 18.30
Paikka: Diakonissalaitoksen Lapsi- ja perhepalvelut, Pitäjänmäki, 00370 Helsinki
Lisätietoja ja ilmoittautuminen 16.3.2020 mennessä: p. 050 444 9732, satu.eskelinen@hdl.fi
Ilmoitathan samalla osallistujamäärän ja mahdolliset allergiat.

Tapahtuma on maksuton. Tilaisuudessa on kahvi- ja mehutarjoilu sekä rentoa yhdessäoloa.

Psykologi, Theraplay-vuorovaikutusterapeutti, -työnohjaaja ja -kouluttaja Leea Mattila esittelee luennossaan mentalisaation käsitettä arkisessa vanhemmuudessa ja vuorovaikutuksessa. Luento rohkaisee aikuista kiinnostumaan lapsen mielestä, ajattelusta ja käytöksestä sekä huomaamaan oman ajattelun, tunteiden ja toimintatapojen vaikutusta lapseen. Luento tarjoaa myös käytännön eväitä muuttaa suhdetta lapseen toimivampaan suuntaan – ja samalla keinoja aikuisen omienkin tunteiden säätelyyn.

 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit

¨