Dokkaritiistait 24.3. ja 14.4. on peruttu

24.3.2020

Dokkaritiistaissa ollaan yhteiskunnallisten aiheiden äärellä.

Koronaviruksesta johtuvan tilanteen johdosta Dokkaritiistait 24.3. ja 14.4. on peruttu.

Tätä olisi ollut tarjolla:

Diakonissalaitos järjestää kevään aikana kolme ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin liittyvää Dokkaritiistaita DocPoint IMPACTin kanssa. Ensimmäinen Dokkaritiistai oli helmikuussa ja siinä nähtiin Elina Talvensaaren ohjaama dokumenttielokuva Neiti Aika. Kevään seuraavat Dokkaritiistait ovat 24.3. ja 14.4.

Dokkaritiistait ovat kaikille avoimia yhteisöllisiä iltoja elokuvan ja keskustelun äärellä. Haluamme elokuvan keinoin lisätä yhteiskunnallista dialogia ajankohtaisista aiheista. Näytöksen jälkeen katsojilla on mahdollisuus keskusteluun elokuvan tekijöiden, muun yleisön sekä Diakonissalaitoksen väen kanssa.

Maaliskuun Dokkaritiistaissa 24.3. näemme Esa Illin ohjaaman dokumenttielokuvan Save and Quit. Elokuva rakentuu seitsemän erilaisen pelaajatarinan ympärille. Kohtaamme nuoria, joiden elämässä digipelaaminen on ollut erityisen merkittävässä roolissa. Yhteistä heille on se, että digipelaaminen ja elämisen haasteet ovat kietoutuneet toinen toistaan ruokkivaksi ongelmavyyhdeksi, joka muutamien kohdalla on kuljettanut elämän lähes täydelliseen umpikujaan.

Huhtikuun Dokkaritiistaissa 14.4. esitetään Susani Mahaduranin ohjaama elokuva Kelet. Kelet on dokumenttielokuva mustasta transkauneudesta, rohkeudesta ja roolimallien tärkeydestä. Kelet on 20-vuotias kuvankaunis huippumallin urasta haaveileva nuori. Dokumentissa seurataan hänen poikkeuksellista elämäänsä.

Dokkaritiistait ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Mukaan mahtuu kuitenkin vain rajallinen määrä ja osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Seuraavan Dokkaritiistain ilmoittautumislinkki avutuu tälle sivulle maaliskuun alussa.

DocPoint IMPACT on DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n hanke, jonka tehtävänä on yhdistää dokumentintekijät ja muut yhteiskunnalliset toimijat.

Seuraa somessa #dokkaritiistai

Lisätietoja: Laura Niemi, laura.niemi@hdl.fi

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit