Kuntamarkkinat 9.-10.9. – tässä ohjelmatärppimme

7.9.2020

Tänä vuonna Kuntamarkkinat järjestetään ensimmäistä kertaa kokonaan virtuaalisesti. Diakonissalaitos on mukana kokonaan virtuaalisesti järjestettävässä tapahtumassa yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja tytäryritystemme Diakonissalaitoksen Hoivan ja Caritas Palvelut Oy kanssa.

Tässä muutamia ohjelmatärppejä:

Keskiviikko 9.9.

· Klo 10.30 Läsnä lapselle – Tukena perheelle -infotilaisuus 

Diakonissalaitoksen asiakkuus- ja myyntijohtaja Jaana Laaksonen keskustelee Rinnekodin asiakkuussuunnittelija Heidi Iivarin ja Pienryhmäkoti Viikarin johtajan Mari Lipposen kanssa mm. siitä miten hyvällä asiakkuussuunnittelulla voidaan luoda erityislasta parhaiten tukevat palvelut ja miten perhe otetaan huomioon lapsen arjessa, kun lapsi asuu kodin ulkopuolella.

Linkki infotilaisuuteen

Lämpimästi tervetuloa!

· Klo 12.45-12.55 Kuntamarkkinat studiossa Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström

Keskustelun aiheena mm. millainen toimija yhteiskunnallinen yritys on sote-markkinoilla. Studio-ohjelmaa voi seurata ilman rekisteröitymistä.

Torstai 10.9.

· Klo 11.30 Hyvinvointijohtaja Nina Leppäkankaan asiantuntijapuheenvuoro

Puheevuoron teemana Tiedolla johtamisella kohti turvallisempaa työelämää. Puheenvuoro esitetään tapahtuman ohjelmassa ja pääset seuraamaan sitä, kun rekisteröidyt tapahtumaan.

Rekisteröityminen tapahtumaan

Rekisteröidy mukaan tapahtumaan ilmaiseksi ja pääset osallistumaan ohjelmaamme. Studio-ohjelmaa voi seurata ilman rekisteröitymistä.

Rekisteröityminen tästä linkistä

Kuntamarkkinoiden ohjelmaan kokonaisuudessa voit tutustua tästä linkistä

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit