D-asema Kannelmäki

Kannelmäen D-aseman työntekijöitä D-aseman ikkunassa. Päällä värikkäät vappuvaatteet.

D-asema Kannelmäki on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus Kannelmäen juna-aseman ja Sitratorin tuntumassa. Sen toiminta on ihmisten näköistä. Tapahtumia, työpajoja, ryhmiä, retkiä ja muuta toimintaa suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä alueen asukkaat, vapaaehtoiset ja ammattilaiset. Järjestämme myös kävelyretkiä, puistokahveja, etäjoogaa, tukea asiointiin ja mahdollisuuden käyttää nettiä. Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löytyvät Kannelmäen D-aseman Facebook-sivulta.

D-asemien työntekijöille voi soittaa mistä vain asiasta. Juttelemme, etsimme ratkaisuja ja jaamme ajankohtaista tietoa. Tilat ovat alueen asukkaiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!

Vapaaehtoiseksi D-asemalle?

Vapaaehtoisena voi laittaa ruokaa, auttaa arjen askareissa, ohjata jumpan tai vaikka järjestää taidepajan. Vapaaehtoisena voi toimia omien innostusten ja voimien mukaan – meiltä löytyy niin pientä kuin suurempaakin yhteistä tekemistä!

Kysy siis rohkeasti lisää D-asemilta, niin mietitään juuri sinulle sopiva tehtävä. Vapaaehtoistehtäviä ilmoitetaan myös Facebookin D-asemien vapaaehtoistehtävät -ryhmässä.

D-asema Kannelmäki
Klaneettitie 11, 00420 Helsinki

Muut D-asemat

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: