Diakonissalaitoksen sote-palvelut ja Nuorten ohjelma yhdistävät voimansa Kuntamarkkinoilla

12.9.2022

Kuntamarkkinat järjestetään 14.-15. syyskuuta. Myös Diakonissalaitos on tapahtumassa mukana. Kerromme tilaisuudessa, miten voimme auttaa kuntia hankkimaan vaikuttavia ja oikea-aikaisia palveluja sekä erityisesti, miten nämä palvelut saadaan integroitua nuorten arkeen. Kuntapäättäjät ovat tervetulleita myös Kuntamarkkinoita edeltävään webinaariin kuulemaan, mistä hyvä elämä nuorten mielestä koostuu.

Poika katsoo taakseen pyörän selästä ja hymyilee kamaralle parkkipaikalla.

Tervetuloa näyttelypisteellemme 0D1 Kuntatalon K-kerrokseen sekä kuulemaan tietoiskujamme paikan päällä ja etäyhteydellä.

Diakonissalaitos on mukana Kuntamarkkinoilla koko konsernin voimin. Näyttelypisteemme 0D1 löydät Kuntatalon K-kerroksesta, jossa asiakkuuksista vastaavat asiantuntijamme kertovat muun muassa hiljattain uudelleen organisoiduista sote-palveluistamme.

Tietoiskuissamme Diakonissalaitoksen Nuorten ohjelman johtaja Katri Angeria ja asiakkuuspäällikkö Laura-Kaisa Repo kertovat muun muassa, miten voimme auttaa kuntia hankkimaan vaikuttavia palveluja vastuullisesti ja oikea-aikaisesti, sekä erityisesti, miten nämä palvelut saadaan integroitua nuorten arkeen.

Tietoiskut:

Vaikuttavia ja vastuullisia nuorten palveluja – mission impossible?

Ke 14.9. klo 10.30-10.50, tila A3.3., 3. krs. Kuntatalo

To 15.9. klo 11-11.20, Teams-etäyhteys

Tervetuloa kuulemaan puheenvuoroja ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa näyttelypisteellemme 0D1, Kuntatalon K-kerrokseen! Kuntamarkkinoille voit ilmoittautua tästä linkistä.

Lisätietoja Kuntamarkkinoiden sivuilla

Nuoret ääneen webinaarissa

Diakonissalaitoksen Nuorten ohjelma kutsuu kaikki Kuntamarkkinoiden osallistujat mukaan kuulemaan nuorten ajatuksia.

Nuorten ratkaisuja hyvään elämään -webinaari järjestetään tiistaina 13.9. klo 15-16. Nuorten järjestämässä webinaarissa etsitään ratkaisuja palveluiden kehittämiseen, jotta ne tukisivat paremmin nuorten hyvinvointia.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Lue tästä lisää Nuorten ohjelmasta.

Tervetuloa kuulemaan lisää, kysymään ja keskustelemaan nuorten kanssa!

Diakonissalaitos

  • Diakonissalaitos on 155-vuotias yhteiskunnallinen säätiökonserni, joka tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta.​
  • Toimimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti ja olemme kumppani noin 120 kunnalle.
  • Työllistämme yli 2 700 työntekijää 150 toimipisteessamme.
  • Diakonissalaitoksen sosiaali- ja terveyspalveluissa tarjoamme vaikuttavia, asiakaslähtöisiä palveluja paljon tukea tarvitseville lapsille ja nuorille, kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille, vaikeavammaisille ja vammautuneille, ikäihmisille sekä monisairaille, asunnottomille ja riippuvuushäiriöisille henkilöille.
  • Tutustu kunta-asiakkaiden palveluihin

Lisätietoja:

Asiakkuus- ja myyntijohtaja Jaana Laaksonen
040 536 4659
jaana.laaksonen@hdl.fi
www.hdl.fi/kunnille

 

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: