Diakonissalaitoksen vaalikeskustelu: Arjen turvallisuus kaupunkiympäristössä

15.3.2023

Joillakin Helsingin alueilla koetaan tavallista enemmän turvattomuutta. Yksi näistä on Sörnäisten Vaasanaukio. Mutta kuka pelkää, ketä ja mitä? Mitkä asiat aiheuttavat turvattomuutta? Ja varsinkin: minkä pitäisi muuttua, ettei kenenkään tarvitsisi pelätä? Minkälaisilla konkreettisilla teoilla ihmisten arjen turvallisuutta ja monenlaisten ihmisten rauhanomaista rinnakkaiseloa voitaisiin vahvistaa? Vaalikeskustelu valottaa asiaa.

Sinisellä pohjalla teksti: Diakonissalaitoksen vaalikeskustelu: Sydän Sörkassa – Arjen turvallisuus kaupunkiympäristössä. Keskiviikkona 15.3. klo 18-19:30, Diakonissalaitoksen kirkossa, Alppikatu 2, Helsinki. Lisäksi punaisen ympyrän sisällä valkoinen teksti “Lähetä meille kysymyksiä!”.

Diakonissalaitos järjestää näihin teemoihin pureutuvan vaalikeskustelun Alppikadun korttelinsa kirkossa keskiviikkona 15.3. klo 18-19.30 (Alppikatu 2, sisäänkäynti korttelin eteläpäädyn parkkipaikan kautta).

Mukana keskustelemassa:

  • Susanna Airola (vihr.)
  • Otto Meri (kok.)
  • Nina Strandén (ps.)
  • Annuska Dal Maso (vas.)
  • Johanna Laisaari (sd.)

Yleisöön toivotaan erityisesti Kurvissa ja sen lähialueilla asuvia ja liikkuvia ihmisiä. Keskustelua luotsaavat Diakonissalaitoksen Annamarika Väekäs ja Antti Jalkanen. 

Yleisö saa tilaisuuden aikana “äänestää” eri asioista näyttämällä punaista tai vihreää lappua sekä esittää keskustelijoille kysymyksiä. Kysymyksiä voi myös lähettää ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen antti.jalkanen@hdl.fi.

Vaalikeskustelu on avoin ja maksuton tilaisuus. Kirkkoon mahtuu noin 60 katsojaa. Jos tarvitset esteettömän reitin paikan päälle, soita ennalta 050 475 2822 niin saat tulo-ohjeet ja tulemme sinua vastaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: