Osallistu Alppikadun korttelin penkkikampanjaan

7.6.2021

Diakonissalaitoksen Alppikadun korttelissa näkyy nyt kesä. Vanhan sairaalan takapihan istutuslaatikoissa kasvaa lukuisia vihanneslajikkeita työtoiminnan piirissä olevien asukkaiden hellässä hoidossa. Rakennuksen nurkalla on ollut jo useamman vuoden hoivakoti Scillan sairaanhoitajan Jukka Viitasaaren luoma värikkäiden kesäkukkien runsaus. Mutta jotakin puuttuu. Penkki!

Pieni hiekkakenttä Alppikadun korttelissa.

 

Asukkaat ja satunnaiset korttelissa pistäytyjät kaipaavat rauhaiselle takapihalle mukavaa istumapaikkaa. Sinä voit olla tässä avuksi.  Keräämme kampanjalla varoja uusien penkkien hankkimiseksi. Tule mukaan!

 

 

 

Kaareva, puinen penkki.

 

Tee lahjoitus kesäkampanjaamme ja samalla osallistut viihtyisän levähdyspaikan toteuttamiseen. Osallistu yrityksenä 250 eurolla tai yksityisenä 50 eurolla. Ja lahjoituksesi tulee näkymään; jokainen lahjoittaja saa penkkiin laatan, jossa on kaiverrettuna oma tai yrityksesi nimi. Kampanja kestää elokuun loppuun.

 

 

Lahjoita tilille FI85 2065 1800 1084 62 (Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr) ja viestikenttään sana Penkki ja oma nimesi tai henkilön/yrityksen nimi, minkä toivot laattaan.

 

Lisätietoja:

Iiris Kivimäki, iiris.kivimaki@hdl.fi,
puh. 050 582 6396, yritysvarainhankinta

Lue lisää Diakonissalaitoksesta

 

Rahankeräyslupa: Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/556. Lahjoitusvarat käytetään Diakonissalaitoksen yleishyödylliseen toimintaan vaikeassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: