Liikuntakeskus Esport tarjoaa liikuntamahdollisuuksia Vamosnuorille

30.4.2021

Urheilukengät ja käsipainoja.

Vamos ja espoolainen Esport Wellnet aloittavat vuoden loppuun kestävän valtakunnallisen yhteistyön nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi. Esport tarjoaa Vamoksen käyttöön Wellnet-onlinepalvelun. Wellnet otetaan osaksi Vamoksen ryhmätoimintoja. Nuorten liikunta ei ole hinnasta kiinni.

Esport WellNet -onlinepalvelusta löytyy ainutlaatuinen kattaus erilaisia jumppatunteja ja kotona tehtäviä treenejä sekä monipuolista hyvinvointia edistävää sisältöä kaiken tasoisia ja taustaisia liikkujia palvellen. Palvelu mahdollistaa vamoslaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen ja uusiin liikuntamuotoihin tutustumisen helposti ja paikkariippumattomasti ilman kuntokeskusjäsenyyttä.

Nuorten liikunta osa Vamoksen ryhmätoimintoja

”Esport on suomalainen perheyritys, joka viettää parhaillaan 40-vuotis juhlavuotta. Olemme edistäneet monin tavoin näiden vuosikymmenten ajan ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Tämä yhteistyö sopiikin erinomaisesti juhlavuoteen ja kuvastaa laajemminkin sitä tärkeää työtä, jota olemme tehneet 40-vuotisen olemassaolomme aikana.” kertoo wellnet-palvelusta vastaava Jussi Pesola Esportilta.

Vamoksessa Esportin Wellnet-sovellus otetaan ilolla vastaan. ”Korona on rajoittanut liikuntamahdollisuuksia meillä kaikilla. Etenkin nuorille julkisten, edullisempien liikuntapaikkojen sulkeutuminen on ollut haaste. Esport Wellnetin kanssa saamme ryhmätoimintaamme kivan lisän. Voimme tarjota liikuntamahdollisuuksia ja uusien liikuntamuotojen kokeilua heillekin, jotka eivät muuten uskaltaisi lähteä kokeilemaan kuntosalia tai ryhmäliikuntoja.” iloitsee Vamoksen asiakkuuspäällikkö Tuire Lappalainen.


Vamos on Diakonissalaitoksen kehittämä yksilö- ja ryhmävalmennukseen ja luottamukselliseen kohtaamiseen perustuva palvelu työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Nuori saa Vamoksessa tuekseen oman valmentajan, jonka kanssa etsitään polkua koulutukseen, työhön tai ylipäätään tasapainoiseen arkeen. Vamos toimii 13 paikkakunnalla ympäri maata, ja sen piirissä on vuosittain noin 2000 nuorta.

Lue lisää Vamoksesta
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: