Yhdessä taitaen -hankkeen infograafit

Yhdessä taitaen -hankkeen osatoteuttajan Rinnekodin Koreentin tavoitteet infograafina. Keskeinen sanoma "Minun elämäni ja minun tavoitteeni, minä päätän". Kornetin työvalmennus on ponnahduslauta yksilöllisen työvalmennukseen.

Yhdessä taitaen -hankkeen infograafi koskien oppimista, joka ei ole mörkö. Oppimisen taidoissa tulee ottaa huomioon neuropsykiatriset erityispiirteet.

Yhdessä taiaten -hankkeen infograafi koskien matikkakummeja - yhtälöä tulevaisuuteen.

Infograafikuva, jossa kuvataan Yhdessä taitaen -hankkeen osatoteuttaja Turun Kristillisellä opiston työtä. Toteuttaja on kehittänyt uusia opetustapoja hitaasti eteneville, aikuisten perusopetusta suorittaville maahanmuuttajille ja koulutukseen on sisältynyt mm. Vamos-valmennus. Opsitolla on vuosittain 400 maahanmuuttajaopiskelijaa. He oppivat luku- ja kirjoitustaitoja, matemaattisia taitoja ja digitaitoja.

Infograafikuva, jossa Yhdessä taitaen -hankkeen osatoteuttaja ammattiopisto Livellä on kehitetty joustavia opintopolkuja aikuisten maahanmuuttajien työhön ja itsenäiseen elämään valmistavaan koulutukseen(TELMA) lähtien kotoutumisen tarpeesta. Koulutettavien keski-ikä on 25 vuotta, opiskelu- ja jatkosuunnitelmat ovat yksilöllisiä ja tavoitteina on tukea kotoutumista, työllistymistä ja vahvistaa arjen taitoja.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: