Yhdessä työhön Twitter-chat 24.11. klo 13–14

23.11.2020

Mitä nuoret toivovat työelämältä Twitter chat -mainos.

 

Tule mukaan keskustelemaan nuorten työelämän toiveista. Vamos twiittaa tililtä @vamosnuoret tunnisteella #yhdessätyöhön. Keskustelun runkona toimivat kysymykset, jotka @vamosnuoret twiittaa tässä järjestyksessä chatin aikana. Voit valmistautua keskusteluun ennakkoon.

 

K1 Nuorten teesi1: Valitaan oikeat ihmiset oikeisiin työtehtäviin. Onko rekrytointi turhan usein työnantajalta vain hätäinen roiskaisu? Miten vältytään virherekryiltä?

K2 Nuorten teesi 2: Opitaan toinen toisiltamme. Nuorten mukaan työelämästä liikkuu huhuja, faktat vääristyvät, viestintä on yksisuuntaista. Miksi näin? Miten nuorten ja työnantajien välistä viestintää voisi parantaa?

K3 Nuorten teesi 3: Palkkauksen pitää olla reilua ja läpinäkyvää. Voidaanko palkasta viestiä avoimemmin? Onko palkka ainoa, millä nuoria voi palkita?

K4 Nuorten teesi 4: Huomioidaan, että jokainen työntekijä on yksilö. Miten varmistetaan, että jokainen motivoitunut työntekijä löytää oman polkunsa? Miten huomioidaan erilaiset taustat ja esim. kielitaito?

K5 Nuorten teesi 5: Ei jätetä ketään yksin. Saavatko nuoret tarpeeksi tukea? Miten työnantaja voi tukea nuoria työssä jaksamisessa parhaiten?

Osallistuminen keskusteluun on helppoa! Twiittaa näkemyksesi omalta tililtäsi ja käytä twiitissäsi tunnistetta #yhdessätyöhön

Lisää twiitin alkuun kysymyksen numero (V1: Kerrotaan työstä mahdollisimman totuudenmukaisesti! ) Voit myös kommentoida vapaasti muiden tviittaajien keskustelunavauksia. Muista käyttää twiitissäsi aina tunnistetta #yhdessätyöhön

Keskustelun seuraaminen onnistuu suoraan Twitterissä hakemalla tunnistetta #yhdessätyöhön

Lue lisää Yhdessä työhön-hankkeesta.

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit