People of working age

Work coaches provide support for finding a path to employment or training when people have gone for a longish time between jobs or when there’s anyway a need for support to find work.

Coaching and paths to studying and employment

Työvalmennuksessa asiakas ja työvalmentaja sopivat tavoitteet ja toiveet työn tai opiskelupaikan löytämiseksi. Yhdessä laaditaan henkilökohtainen suunnitelma, jossa kartoitetaan myös mahdolliset esteet tavoitteeseen pääsemiseksi. Työvalmennusta tarjotaan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena.

 

Vahvista työelämätaitojasi

Työvalmentajamme seuraavat työmarkkinatilanteen ja koulutusjärjestelmän muutoksia. He tuntevat eri työtehtäviin liittyviä vaatimuksia. Työvalmentaja tukee työ- ja opiskelupaikan haussa sekä töihin tai opintoihin kiinnittymisessä.

Työvalmentajan kanssa voi miettiä eri uravaihtoehtoja ja kokeilla eri työtehtäviä. Valmennus tarjoaa tietoa suomalaisesta työelämästä. Valmennuksessa vahvistuvat niin sosiaaliset taidot kuin työelämätaidotkin.

Yli 70 %

Työpiirin asiakkaista löytää valmennuksen aikana työ- tai koulupaikan. Uudenmaan TE-toimiston rahoittaman Työpiiri-hankkeen työvalmentajat auttavat työttömiä työnhakijoita työ- tai koulutuspaikan etsimisessä.

Ajankohtaista