695 Viesti

Viimeinen Viesti-lehti ilmestyy joulukuussa

Helsingin Diakonissalaitos (HDL) lopettaa Viesti-lehden julkaisemisen vuoden 2018 alusta. Viesti-lehti on yksi Suomen vanhimpia lehtiä, jonka tehtävänä on ollut avata uusia näkökulmia yhteiskuntaan ja diakoniatyöhön. Se on myös tarjonnut kanavan tuoda kuuluviin niiden ääntä, jotka ovat vaarassa jäädä syrjään.

Vuonna 2014 lehti uudistettiin journalistisempaan suuntaan ja se suunnattiin henkilöstön lisäksi myös päättäjille, mielipidevaikuttajille ja HDL:n sidosryhmille. Palkittu ja lukijoiden arvostama Viesti-lehti ilmestyy tällä erää viimeisen kerran joulukuussa. Lehden päätoimittaja Riku Siivonen jatkaa viestinnässä ja tuo journalistisen osaamisensa digitaaliseen sisällöntuotantoon ja sen kehittämiseen.

– Päätöksen taustalla ovat taloudelliset syyt sekä strategiamme panostaa digitaaliseen viestintään. Lehden tilalle kehitämme uusia keinoja, joiden avulla voimme jatkaa tiivistä dialogia sidosryhmien kanssa tulevaisuudessakin. Pyrimme mm. lisäämään journalistista sisältöä vuoden alussa julkaistavilla verkkosivuillamme ja kehittämään sidosryhmille suunnattua uutiskirjettä Viesti Diakonissalaitokselta nykyistä vaikuttavammaksi. Meille on edelleen tärkeää osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun, viestintäjohtaja Laura Niemi sanoo.

Toivomme, että mahdollisimman moni Viesti-lehden lukijoistamme siirtyy myös uutiskirjeemme tilaajaksi. TILAA UUTISKIRJE

Lisätietoja
Laura Niemi, viestintäjohtaja
p. 050 3738602, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Viesti-lehti

30.11.2017