kuvituskuva ostettu 940x318

Lahjoita hyvä vanhuus!

Liian moni vanhus kärsii ahdistavasta yksinäisyydestä. Yksinäisyys ei ole valinta vaan pakon sanelemaa. Perhettä tai ystäviä ei ehkä ole lähellä, yksin ulos lähteminen on mahdotonta tai se pelottaa liikaa, päihde- ja mielenterveysongelmat hävettävät tai muistisairaus on vienyt toimintakyvyn.

Vanhukset kaipaavat kaveria ulkoiluun, jutusteluun tai vaikka lukemaan päivän lehteä ääneen. Monen vapaaehtoisen ja vanhuksen välille on syntynyt kaunis, sukupolvet ylittävä ystävyys.

Lahjoita nyt ja autat vanhusta saamaan rinnalleen välittävän ihmisen.

Seniori-Vamos etsii ja tukee Helsingissä ja Espoossa vanhuksia  jotka ovat jääneet palveluiden ulkopuolelle tai muuten syrjään. Tuemme vanhusten mielekästä ja ihmisarvoista kotona asumista. Espoossa Seniori-Vamos toimii yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. 

Valitse lahjoituksen summa 


Valitse maksutapa

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi verkkopankissasi laittamalla kuukausittain toistuvan lahjoituksen keräystilillemme: FI85 2065 1800 1084 62, kirjoita viestiksi ’Kuukausilahjoitus’. Tai voit myös tehdä kertalahjoituksen tilille. Kirjoita viestiksi haluamasi lahjoituskohde.

Rahankeräyslupa: RA/2017/373, myönnetty 30.3.2017, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2017-31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2017-2018 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.