Retriitit Kokoukset Juhlat

Tilaa uutiskirjeemme

Heponiemen kuulumiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

 

Yhteistyökumppaneitamme

Kokoukset ja virkistyspäivät

Kaipaatko kokous- tai virkistyspäiväänne ohjelmaa? Me Heponiemessä olemme valinneet luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka voivat tuoda päiväänne kaivattua virkistystä ja syventää tiimihenkeänne. Kysy tarjousta, olemme mielellämme apunasi suunnittelemassa jotain uutta!

Luovat Workshopit

tarjoaa workshopin tai inspiraatiohetken, sytyttäen innostuksen liekin mahdollisuuksiin ja unelmiin. Jokainen sitoutetaan omien vahvuuksien kautta kurottautumaan niitä kohti - ne saavuttaen!

Tuunaajamutsi

luo kanssanne vanhasta uutta innostavassa työpajassa, jossa pääsee käyttämään käsiään. Varsinaista osaamista ei tarvita, mutsi neuvoo kädestä pitäen.

Voimannuttava metsäkävely

Katja Tannerin ohjaama voimannuttava metsäkävely vie metsään, hyvinvoinnin lähteelle. Se ylläpitää ihmisen luonnollista yhteyttä luontoon ja auttaa löytämään keinoja oman mielen tasapainottamiseen. Katjan opastuksella kierros metsässä avaa uudenlaisia näkökulmia paitsi metsään myös muualle arkeen.

 

Jenni Tieaho

on ympäristötaiteilija, joka on tehnyt Heponiemen Matkalla –nimisen pajutaideteoksen. Jenni ohjaa myös työpajoja, jossa rakennetaan oma myyttinen pajuvene taipuisista pajunvitsaksista ja rautalangasta tai oma voimaeläin koivuntuohesta Samalla mahdollisuus tutustua luonnonmateriaaliveistoksiin taiteilijan omassa ympäristötaiteessa. Et tarvitse aiempaa kokemusta käsillä tekemisestä tai muusta taiteellisesta harrastuneisuudesta.

 

Hyvänolon liikuntaelämykset

Hanna Kosonen liikuttaa Heponiemessä. Tarjoamme uutuutena Hyvän olon teemapakettia kokousten tai virkistyspäivien yhteyteen. Tule nauttimaan kehon ja mielen hyvinvoinnista sekä mukavasta yhdessäolosta. 

 

Retriitit ja hiljaisuus

Halutko tutustua hiljaiseen elämään paremmin - voit lukea aiheesta lisää Hiljaisuuden ystävien sivuilta. Entä tiedätkö millainen on Fransiskaani-tertiäärien elämäntapa tai minkälainen paikka on Mystiikan yliopisto Espanjan Avilassa? Oletko jo käynyt hiljentymisen ja rukouksen kappelissa tai tutustunut pyhään tilaan verkossa? Mikä on Manresa?

 

Bjärka-Säby Ruotsin Linköpingissä www.nyaslottet.se

Fransiskaani tertiäärien elämäntapa  www.tssf.org.uk

Hiljainen tila  http://www.hiljainentila.fi

Hiljaisuuden ystävät ry. www.hiljaisuudenystavat.fi

Hiljentymisen ja rukouksen kappeli www.evl.fi/kappeli/muuallaverkossa.html

Manresa Jesuit Centre of Sprituality, Irlannin Dublinissa www.manresa.ie

Mystiikan yliopisto Espanjan Avilassa  www.mistica.es

Rukousmietiskely joka päivälle www.sacredspace.ie 

Sacred space suomeksi www.pyhatila.fi

San Damianon osuuskunta http://www.sandamiano.fi

St. Davidsgården, Ruotsin Rättvikissä www.berget.se

Tuomasyhteisö www.tuomasmessu.fi

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retriitit Kokoukset Juhlat

Tilaa uutiskirjeemme

Heponiemen kuulumiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje