Retriitit Kokoukset Juhlat

Tilaa uutiskirjeemme

Heponiemen kuulumiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Heponiemi ruokasali 1

Makuja

Heponiemi on hyvien makujen hiljaisuuden keskus. Erkka ja Päivi valmistavat herkullisen maukkaat ruuat suosien lähituottajia ja luomuraaka-aineita.

Ruokatarjonnassa näkyy vahvasti kauden raaka-aineet, joita kesällä saamme myös omasta maasta. Kahvit ja teet valmistuvat Reilun kaupan tuotteista, joiden kanssa tarjoamme itse tehdyt leivonnaiset ja leivät.

Lähimmäisenrakkaus, ekologisuus ja kestävä kehitys alkavat keittiöstä ja vaikuttavat kaikessa toiminnassamme. Runsas aamiaispöytä ja kauniit kattaukset ruokailuissa antavat tilaa vain olla ja nauttia.

Heponiemen linssipaistos

Ohje 4–6:lle

400g punaisia linssejä
1 sipuli
2 porkkanaa
2 vartta varsiselleriä
0,5 dl öljyä
4 dl kermaa
2dl juustoraastetta
mausteeksi suola, mustapippuri, curry

Kuori kasvikset ja pilko kuutioiksi. Keitä linssit melkein kypsiksi suolavedessä ja huuhtele linssit keittämisen jälkeen.

Kuullota vihannekset kattilassa. Lisää linssit ja pyöräytä pari kertaa. Mausta seos suolalla, pippurilla ja curryllä. Kaada sekaan kerma ja anna kiehahtaa. Annostele seos uunivuokaa ja ripottele juustoraaste päälle. Paista linssipaistosta uunissa noin 45 min 175 asteessa. Nauti. 

ruoka4p

Koe hyviä makuja Heponiemessä!

 

 

 

Retriitit Kokoukset Juhlat

Tilaa uutiskirjeemme

Heponiemen kuulumiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje