Retriitit Kokoukset Juhlat

Tilaa uutiskirjeemme

Heponiemen kuulumiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Heponiemi vapaaehtoiset talkoot 2

Heponiemi kutsuu mukaan yhteisöön – tee työtä ja rukoile

Heponiemen toimintaan voi osallistua monin tavoin. Haluamme koota yhteen ihmisiä, joita yhdistää kaipaus yksinkertaiseen elämään ja rukoukseen. Järjestämme ympäri vuoden talkoita ja kesällä yhteisöviikkoja. Erityisen sitoutuneet ystävämme ovat talonväkeä.

Kaikille avoimet talkoot

Haluatko tulla tekemään fyysistä työtä ulkosalla ja nauttimaan Heponiemestä? Olet tervetullut! Heponiemessä tehdään paljon talkootyötä. Tarjolla on enimmäkseen pihatöitä ja siivousta, joskus pieniä remonttihommia, kuten maalausta tms.

Talkoissa talkoolainen tekee talon osoittamia töitä 6 tuntia päivässä. Vastineeksi laitamme hyvää ruokaa ja tarjoamme majoituksen. Talkoolaiset on vakuutettu Heponiemen puolesta. Matkakuluista Heponiemeen jokainen vastaa itse. Kappelin rukoushetket talkoissa ovat avoimia kaikille. Löydät avoimet talkoot ja niihin ilmoittautumislinkin tapahtumakalenteristamme.

Kesän yhteisöviikot

Jo useamman kesän aikana olemme järjestäneet yhteisöviikot. Yhteisöviikkojen aikaan Heponiemessä on myös muuta toimintaa. Yhteisömme toiminta perustuu ”ora et labore” -periaatteelle. Eli päiväämme rytmittävät rukoushetket ja työ – rukoilemme ja teemme työtä. Olemme palvelleet leireillä, tehneet siivous-, piha ja puutarhatöitä.

Yhteisöviikko sopii sinulle, joka haluat sitoutua tähän ajatukseen ja haluat toimia yhteisössä. Yhteisöviikoilla työtä on 3 tuntia päivässä, jonka lisäksi peritään pieni ateriakorvaus. Yhteisöviikkojen majoitus on Puujärven rannalla sijaitsevissa yksinkertaisissa mökeissä. Tarkemmat tiedot tulevista yhteisöviikoista voit lukea tapahtumakalenteristamme.

Talonväki

Kesän yhteisöviikolla tutustut läheltä myös talonväen toimintaan.Talonväki koostuu Heponiemi-konkareista. He tukevat kiinteämmin Heponiemen toimintaa osallistumalla rukoushetkien järjestämiseen ja toimimalla yhteisöviikkoilla vastuuhenkilöinä (Juho & Hildi). Talonväki kokoontuu myös kesäkauden ulkopuolella yhteen, mm. omiin talkoisiin sekä muuhun yhteiseen toimintaan; kuten kesän vastuuhenkilöiden koulutusviikonloppuun.

Haluatko mukaan?

Ota yhteyttä Facebookin, nettisivujen tai sähköpostin kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019-335185.

Tai soittele Sari Enkkelälle puh. 040-1910900.

 

pdfYhteisön kesäesite 2017

 

 

Retriitit Kokoukset Juhlat

Tilaa uutiskirjeemme

Heponiemen kuulumiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje