Näytä #rohkeutta: Lahjoita ja auta entiset asunnottomat kiinni elämään!

"Mut huostaanotettiin kun olin kahdeksan. Aikuisena elin yli 30 vuotta välillä kadulla välillä linnassa. Mun elämä muuttui pikkuhiljaa, kun sain oman asunnon, järkevää tekemistä päiviin ja ympärilleni aidosti välittäviä ihmisiä." -Kaitsu, 62, entinen asunnoton 

Asunto ja ruoka eivät riitä ihmisarvoiseen elämään. Ihminen tarvitsee välittäviä ihmisiä ja järkevää tekemistä. Kun tyhjät päivät seuraavat toisiaan, paha olo on helpompi poistaa päihteillä ja ihminen on vaarassa syrjäytyä entisestään. "Kadulla ei ollut väliä, meneekö henki vai ei."

Lahjoitusten avulla tuemme vakavassa syrjäytymisvaarassa olevia ihmisiä. Päihdeongelmainen saa järkevää tekemistä päihteidenkäytön tilalle. Yksinäinen pääsee osaksi yhteisöä. Toimettomuudesta kärsivä saa rutiineja ja paikan, jossa viettää aikaa muiden seurassa. 

Auta entisiä asunnottomia nyt ja lahjoita. Kiitos, että sinulla on #rohkeutta välittää. 

Valitse lahjoituksen summa 


Valitse maksutapa

Rahankeräyslupa: POL-2016-1629, myönnetty 30.5.2016, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2016-31.5.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2017-2018 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.