Hanna-Kaisa

”Sain apua Vamoksesta kun olin lamaantunut.”

Hanna-Kaisa, 22, on ollut aina hyvä koulussa. ”Sellanen kympin tyttö.” Mutta nuorella tytöllä oli myös isoja huolia. Koulunkäynti oli ahdistavaa, koska Hanna-Kaisaa kiusattiin rankasti.

Lukion jälkeen Hanna-Kaisa alkoi opiskella liiketaloutta ja joutui taas syrjityksi. Hanna-Kaisa alkoi masentua ja lintsata. Hän haki apua julkisesta terveydenhuollosta, mutta se ei riittänyt. ”Terveysneuvonnasta mulle kerrottin Vamoksesta.”

”Vamos on onnenpotku nuorille”

Vamoksessa Hanna-Kaisa tunsi saavansa apua, jota tarvitsi. Heti ensitapaamisesta työntekijöiden kanssa jäi lämmin olo. Hanna-Kaisa osallistui muun ohjauksen lisäksi startti-ryhmään, jonka ansiosta päiviin tuli kaivattua rytmiä. Ryhmän hyvä ilmapiiri ja vertaistuki ovat olleet Hanna-Kaisalle äärimmäisen tärkeitä. "Sain apua, kun olin lamaantunut.”

Vamos löytää syrjäytyneet nuoret ja työ on tosi toimivaa. Nuorille tämä on onnenpotku, sillä täällä saa vertaistukea, sua ymmärretään, kuunnellaan eikä syytellä vaan ohjataan eteenpäin elämässä”,

Sinun apuasi tarvitaan. Yksikin syrjäytynyt nuori on liikaa. Lahjoita nyt!

 

Valitse lahjoituksen summa 


Valitse maksutapa

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi verkkopankissasi laittamalla kuukausittain toistuvan lahjoituksen keräystilillemme: FI85 2065 1800 1084 62, kirjoita viestiksi ’Kuukausilahjoitus’. Tai voit myös tehdä kertalahjoituksen tilille. Kirjoita viestiksi haluamasi lahjoituskohde.

Rahankeräyslupa: RA/2017/373, myönnetty 30.3.2017, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2017-31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2017-2018 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.