asumis alppitupa01

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön vuokra-asunnot

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiöllä on noin 300 vuokra-asuntoa. Asunnot vuokrataan pääasiassa omalle ja tytäryhtiöiden henkilökunnalle sekä oman laitoksen opiskelijoille. Mikäli asuntoja vapautuu yli oman tarpeen, vuokrataan niitä myös muille hakijoille.

Asuntojen sijainti

Asunnot sijaitsevat pääosin Helsingin alueella: taloyhtiöt Haagassa ja Kivihaassa sekä yksittäisiä huoneistoja kantakaupungissa. Yli 65-vuotiaille  tarkoitettu asuintalo sijaitsee Pitäjänmäellä, osoitteessa Taavinkuja 6.

Asuntotyypit ja vuokrataso

Asunnot ovat kaikki kerrostaloissa ja suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta muutamissa taloissa on myös 4–5 huoneen asuntoja. Missään huoneistossa ei ole omaa saunaa.

Vuokrataso esimerkiksi yksiöissä vaihtelee 550–700 euron välillä, koosta ja sijaintipaikasta riippuen. Mikäli taloyhtiö perii vesimaksua, se peritään vuokralaiselta saman suuruisena.

Aravarajoitus

Osa taloista on aravarajoitusten piirissä, niiden hakijoilta pyydetään lisäksi kaikkien asumaan tulijoiden tulo- ja varallisuustiedot.

Vuokravakuus

Perimme kahden kuukauden vuokravakuuden kaikilta, jotka eivät ole suorassa työsuhteessa säätiöön.

Vuokra-asunnon hakeminen

Voit tehdä hakemuksen vuokra-asunnosta alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta. Asuntosihteeri on yhteydessä hakijaan, mikäli tarjottavia asuntoja löytyy.  

Vuokra-asuntohakemus

 

Lisätietoja vuokra-asunnoista
ma–pe klo 9–15

Asuntosihteeri Pirkko Kujanpää
Puh. 09 7750 4416 tai 050 502 7662
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.