695 banneri ylkuvaksi lape

Yhdessä perheen kanssa

Tarjoamme lastensuojelun avo- ja sijaishuollon erityispalveluja. Yksikkömme sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa. Kehitämme jatkuvasti uusia avopalveluja, avo- ja sijaishuollon palveluja yhdistäviä toimintamalleja sekä konsultointipalveluja lastensuojelun kentällä.

Keskeisenä painopisteenä ovat psykiatrista hoitoa tarvitsevat sijaishuollossa olevat lapset ja heidän perheensä sekä perheet, joissa on erityisen vaikeita ongelmia.

Tavoitteena on lapsen tai nuoren toistuvien sijoitusten kierteen katkaiseminen, psyykkinen kuntoutuminen, toimiva vanhemmuus tai osavanhemmuus ja sen myötä pysyvä sijoittuminen joko kotiin, laitokseen tai perhehoitoon.

Tarjoamme myös yksilöllisesti räätälöityjä sijaishuollon palveluita. Pitkällä kokemuksella ja määrätietoisella kehittämisellä rakennamme vaikeastikin kriisiytyneissä tilanteissa toimivia hoitopolkuja.


 

Pride-valmennus sijaisperheille alkaa 12.9.2017 Helsingissä. Jos sijaisvanhemmuus kiinnostaa, ota yhteyttä Aaro Ratilaiseen
p.050 502 7607 tai Marja Pietilään 
p. 050 324 4696.

Facebook Perhehoito

 

Yksiköiden ja henkilöstön YHTEYSTIETOJA 

 

Kysy vapautuvista paikoista:
Leena Leppänen, pavelualuejohtaja
puh. 050 502 7603
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.          

Potilasasiamies
Lue lisää


  

 

695 aiti poika

Lapset

Tarpeenmukaista, lapsilähtöistä ja lasten perheiden kanssa yhteistyössä tapahtuvaa hoitoa kotona, laitoksessa, ammatillisissa perhekodeissa ja perhehoidossa.

Lue lisää

 

695 polkupyorat

Nuoret

Tarjoamme nuorille erilaisiin elämäntilaisiin ja niihin liittyviin kriiseihin tarpeenmukaisia ja turvallisia palveluita.

Lue lisää

 

Selva Pyy 600x368

Yhteisökuntoutus päihdeperheille

Perhekuntoutus PYY tuottaa pitkäkestoista päihdekuntoutusta perheille, joissa vanhemmalla on päihdeongelma.

Lue lisää...

695 poika perhe

Perheet

Perhekuntoutus on koko perheen suunnitelmallista ja pitkäjänteistä, intensiivistä kuntoutusta, ja se vastaa kunkin asiakasperheen yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää

 

695 osasto b

Erityisosaajamme

Lapsi- ja perhetyössä työskentelee lähes 200 ammattilaista. Vankalla kokemuksella ja uteliaalla tulevaisuuteen suuuntautumisella vaikutamme laajasti alan palvelujärjestelmän kehittymiseen.

Lue lisää

 

695 RoTs386279xxl

Lapessa tapahtuu

Täältä löytyy ajankohtaista asiaa Helsingin Diakonissalaitoksen lapsi- ja perhetyöstä, siihen liittyvästä tutkimus- ja julkaisutoiminnasta sekä tarinan toiminnan juurista. 

Lue lisää

 

695 alatalosislt22

Yhteystiedot

Lapsi- ja perhetyön yksiköiden, lähiesimiesten ja hallinnon yhteystiedot löytyvät täältä.

Lue lisää

695 poika nalle selassa

Lastensuojelun ja psykiatrian yhdistäminen kannattaa

Lapsi- ja perhepalveluissa on pitkään kehitelty lastensuojelun erityispalveluita, jotka tukevat laaja-alaisesti oirehtivia lapsia ja perheitä. Intensiivihoidon menetelmä on osoittautunut vaikuttavaksi ja kustannustehokkaaksi hoitomuodoksi.