D-asema nainen

D-asemat tarjoavat monipuolista toimintaa ja osallistumisen mahdollisuuksia eri-ikäisille ympäri Helsinkiä

D-asemilla yhdistyvät voimavaraistava kansalaistoiminta sekä kunkin D-aseman kohderyhmälle erikseen räätälöidyt palvelut. D-asemat ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja erilaisissa, haastavissakin elämäntilanteissa oleville ihmisille. D-asemat sijaitsevat Kalliossa, Kontulassa, Kannelmäessä ja Sörnäisissä.

Lisätietoja D-asemista saa kansalaistoiminnan tuottaja Annina Laaksoselta, puh. 050 466 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden osallistua ja toimia – sekä kohdata ihmisiä, joita ei muuten arjessaan tapaisi.

D Asema logo

 

Kulttuuri, liikunta ja taide

Toiminnan tavoitteena on tasoittaa erilaisten ihmisryhmien välisiä ennakkoluuloja ja asenteita sekä tuoda kulttuuri, liikunta ja taide kaikkien ulottuville. Lue lisää

695 D Asema Kannelmaki logo

Palveluita ja kansalaistoimintaa

D-asema Kannelmäki on kansalaistoiminnan keskus, joka toimii alueen asukkaiden toiveita kuunnellen. D-asema Kannelmäki pyrkii lisäämään yhteisöllisyyttä sekä tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia. 

695 D Asema Kontula logo

Valmennusta asukkaille ja verkostoille

Kontulan metroasemalla sijaitseva D-asema on kansalaistoiminnan keskus. Siellä tehdään työtä Itä-Helsingin ja Vantaan asukkaiden, yhteisöjen, ammattilaisverkostojen ja palveluntuottajien kanssa.

695 D Asema Kurvi logo

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka

D-asema Kurvi on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät päihdepalvelut ja kansalaistoiminta. Drop in -pisteen terveysneuvonnan tuottaa Helsingin Diakonissalaitoksen päihdepalvelut.

695 D Asema KTA logo

Yhteisöllisyyttä ja luovuutta Kalliossa

D-asema KTA eli Kansalaistoiminta-areena mahdollistaa ihmisen osallisuuden yhteisöllisyyteen ja luovuuteen kulttuurin, liikunan ja taiteen alueilla riippumatta hänen elämäntilanteestaan.

695 D Asema Lastenkaari logo

Toimintaa lapsille ja nuorille Kontulassa

D-asema Lastenkaari tarjoaa ala-asteikäisille iltapäivä-, kerho- ja iltatoimintaa. Niissä yhdistyvät virikkeellinen ja monipuolinen ympäristö sekä mahdollisuus lapsen ja aikuisen kohtaamiseen.