Kulttuuri ja liikunta main

Kulttuuri, liikunta ja taide

Helsingin Diakonissalaitoksen kulttuuri- ja taidetoiminnan tavoitteena on tasoittaa erilaisten ihmisryhmien välisiä ennakkoluuloja ja asenteita sekä tuoda kulttuuri, liikunta ja taide kaikkien ulottuville.

Kulttuurin ja liikunnan kokemista ja tekemistä tuetaan erilaisilla esityksillä, tapahtumilla ja työpajoilla. Tapahtumat ja esitykset ovat kohdennetut Diakonissalaitoksen asiakkaille, henkilökunnalle ja suurelle yleisölle.

 

Kulttuurin, liikunnan ja taiteen kokemista ja tekemistä tuetaan erilaisilla esityksillä, tapahtumilla ja työpajoilla.

695 D Asema KTA logo

Alppikadulla Kalliossa
D-asema KTA

Kansalaistoiminta-areena eli KTA on Alppikatu 2, F-rakennuksessa sijaitseva kaikille avoin, lämmin, salliva, suvaitsevainen, tasa-arvoinen ja viihtyisä ajanviettopaikka, jossa tarvittaessa saa oman rauhan.

ArtHDL nettisivu

Art@HDL


Art@HDL-hankkeessa taidelaitokset ja yksittäiset taiteilijat jalkautuvat HDL:n D-asemille sekä tytäryhtiö Hoiva Oy:n vanhusten hoivayksiköihin sekä asumis- ja päihdepalveluiden yksiköihin.

Art@HDL kuuluu hallituksen prosenttiperiaatteen laajentamisen kärkihankkeisiin.
 

Nettikuva MiH2

Made in HDL 2.0 – kulttuuria kaikille

Made in HDL 2.0 -projekti käynnisti ja toteutti kulttuuritoimintaa ensisijaisesti Helsingin Diakonissalaitoksen asiakkaille, mutta se oli avoin myös henkilökunnalle, alueen asukkaille ja vapaaehtoisille.